Annonce
Kultur

Stafet For Livet gav stort overskud

826 deltagere løb og gik ved årets Stafet For Livet, der endte med et flot overskud. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der bliver arbejdet på nye tiltag til næste års arrangement til fordel for kræftforskning
Annonce

Lemvig: 826 deltagere i årets Stafet For Livet i begyndelsen af september var med til at sikre arrangementet et stort overskud.

410.000 kroner blev overskuddet på, og det var 60.000 kroner mere end budgetteret og 160.000 kroner mere end i premiereåret 2018.

Det er en meget tilfreds formand for styregruppen, Lena Birch, der kan glæde sig over resultatet.

- Vi er yderst tilfredse. Det er et helt vildt flot overskud, som er kommet i hus efter en kæmpe opbakning fra sponsorer, frivillige og deltagere, siger Lena Birch.

Ud over selve Stafet For Livet-løbet, der fandt sted i begyndelsen af september, kan styregruppen bag arrangementet glæde sig over, at de 1000 kroner, som fem lokale erhvervsfolk skulle få til at yngle, endte med at give omkring 70.000 kroner.

10 procent af overskuddet, 41.000 kroner, går til lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse, mens resten af beløbet går til forskning i sygdommen.

Der kommer også et Stafet For Livet-arrangement i 2020, og det bliver afviklet i weekenden 5.-6. september. Lena Birch regner med, der kommer nogle nye tiltag, men vil endnu ikke løfte sløret for dem.

Til gengæld vil man arbejde med en Plan B, hvis vejret igen viser sig fra sin mest våde side.

- Deltagerne tog det heldigvis med rigtigt højt humør, at det regnede i år. Men det er ikke sikkert, at de også gør det næste år, så vi arbejder med at finde nogle alternative placeringer af eksempelvis telte, hvis det igen regner, siger Lena Birch.

Stafetruten omkring Lemvig Sø bliver efter alt at dømme bibeholdt, og Lena Birch håber på, at både flere unge vil deltage lige som hun også håber på, at flere sogneforeninger vil bakke op.

- I år havde vi deltagerhold med fra Tangsø og Wærket i Thyborøn. Vi ser gerne flere hold fra nogle af landsbyerne i kommunen til næste års arrangement, siger Lena Birch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce