Holstebro

Stadig godt gang i salget af byggegrunde

Et nyt grundsalgsskilt er for nylig kommet op i Vemb. PR-foto
Holstebro Kommune har i årets første 19 uger solgt 38 byggegrunde til private boliger. Det er over gennemsnittet sammenlignet med de seneste tre år.

Holstebro: Der er stadig byggelyst i Holstebro Kommune. I hvert fald hvis man ser på antallet af solgte byggegrunde hos kommunen.

På borgmesterkontoret, som står for grundsalget, bliver der i gennemsnit skrevet under på købsaftaler to gange hver uge. Og fortsætter tendensen, kommer 2019 til at sætte rekord.

- De seneste tre år har vi solgt omkring 60 byggegrunde hvert år, så vi er godt tilfredse med salget indtil videre. Vi får mange henvendelser fra borgere, der overvejer at etablere sig mere permanent i kommunen ved at bygge nyt, og det er vi glade for. At købe en byggegrund er et stort valg for hele familien, og det er jo ikke kun den tomme grund, det handler om, men hele lokalsamfundet, kvarteret og naboerne, siger grundsalgskoordinator Jonna Brogaard i en pressemeddelelse.

Sætter store skilte op

Det er ikke kun forstæderne til Holstebro, som tiltrækker nybyggere. Sidste år solgte kommunen grunde i otte byer og landsbyer. Og den foreløbige status på grundsalget her midt i maj følger samme mønster med salg i Holstebro, Vinderup, Tvis, Borbjerg og Vemb.

Der er også solgt storparceller i Skave.

Lige nu er Holstebro Kommune ved at sætte nye store grundskilte op i byerne uden for Holstebro, Vinderup og Ulfborg for at vise, at her er der også en god grund til at bygge og bo.

Efterspørgslen på byggegrunde betyder, at kommunen løbende udstykker nye områder, byggemodner arealer og sætter de færdige grunde til salg. Alstrup nordvest for Holstebro er det nyeste nybyggerkvarter, og entreprenørmaskinerne arbejder lige nu på højtryk med en udstykning ved Nørgårdsvej i Vinderup.

I alt er der 231 kommunale parcelhusgrunde til salg i hele kommunen, og priserne er fra 66.000 kroner til 907.000 kroner.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Førertrøjen trak det største bifald til etapestart i PostNord Danmark Rundt

Kultur

Struer har fået et nyt lydkunstværk, og en festival er i gang

Leder For abonnenter

Den bovlamme opposition

Struer

Tom børnehaveklasse bygget om til specialtilbud

Danmark

Danmarks dyreste uden for København: Aarhus-lejlighed solgt for 20 millioner kroner

Vinderup

Ejsingholm får lov at beholde sommerhuse

Erhverv For abonnenter

63-årig kaster sig ud i livet som selvstændig: - Det er slet ikke nu, jeg skal stå stille

Kultur

Struer har en festival uden sidestykke: 'Lydens By' inviterer kunstnere fra hele verden

Holstebro

Nyt butiksområde er på kant med andre virksomheder

Annonce