Holstebro

Stadig godt gang i salget af byggegrunde

Et nyt grundsalgsskilt er for nylig kommet op i Vemb. PR-foto
Holstebro Kommune har i årets første 19 uger solgt 38 byggegrunde til private boliger. Det er over gennemsnittet sammenlignet med de seneste tre år.

Holstebro: Der er stadig byggelyst i Holstebro Kommune. I hvert fald hvis man ser på antallet af solgte byggegrunde hos kommunen.

På borgmesterkontoret, som står for grundsalget, bliver der i gennemsnit skrevet under på købsaftaler to gange hver uge. Og fortsætter tendensen, kommer 2019 til at sætte rekord.

- De seneste tre år har vi solgt omkring 60 byggegrunde hvert år, så vi er godt tilfredse med salget indtil videre. Vi får mange henvendelser fra borgere, der overvejer at etablere sig mere permanent i kommunen ved at bygge nyt, og det er vi glade for. At købe en byggegrund er et stort valg for hele familien, og det er jo ikke kun den tomme grund, det handler om, men hele lokalsamfundet, kvarteret og naboerne, siger grundsalgskoordinator Jonna Brogaard i en pressemeddelelse.

Sætter store skilte op

Det er ikke kun forstæderne til Holstebro, som tiltrækker nybyggere. Sidste år solgte kommunen grunde i otte byer og landsbyer. Og den foreløbige status på grundsalget her midt i maj følger samme mønster med salg i Holstebro, Vinderup, Tvis, Borbjerg og Vemb.

Der er også solgt storparceller i Skave.

Lige nu er Holstebro Kommune ved at sætte nye store grundskilte op i byerne uden for Holstebro, Vinderup og Ulfborg for at vise, at her er der også en god grund til at bygge og bo.

Efterspørgslen på byggegrunde betyder, at kommunen løbende udstykker nye områder, byggemodner arealer og sætter de færdige grunde til salg. Alstrup nordvest for Holstebro er det nyeste nybyggerkvarter, og entreprenørmaskinerne arbejder lige nu på højtryk med en udstykning ved Nørgårdsvej i Vinderup.

I alt er der 231 kommunale parcelhusgrunde til salg i hele kommunen, og priserne er fra 66.000 kroner til 907.000 kroner.

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

Holstebro

De kører for stærkt, skaber utryghed og nu vil politiet have forældre til at tage ansvar

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Holstebro

Unge helt ned til 13 år samles til drukfester

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Annonce