Annonce
Kultur

Støttekoncert jubler: Samlede tusindvis af kroner til julehjælp

- Aftenen igennem bar præg af super underholdning på professionelt plan, siger Kurt Josefsen, der til støttekoncerten blandt andre havde allieret sig med Sigmund Trondheim (billedet). Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Arrangement i Holstebro Kirke sikrede julehjælp til endnu flere, og det var netop arrangørens håb med støttekoncerten.
Annonce

Holstebro: En idé, som bare ikke kunne slås ud af hovedet igen, blev 66.200 kroner værd.

Kurt Josefsen, der forud for fredagens støttekoncert ærligt erkendte, at han ikke havde erfaring med at stykke et sådant arrangement sammen, var en lykkelig mand efter koncerten.

- Det var en kæmpe succes med 200 besøgende. Vi fik indsamlet 66.200 kroner. Der skal lyde en gigakæmpe tak til alle, som har sponseret og været medvirkende til, at dette kunne lade sig gøre, siger Kurt Josefsen.

Årsagen til koncerten var, at han havde hørt om, at ikke var penge nok til, at alle kunne få del i den julehjælp, som sognepræst Søren Nielsen blandt andre er med til indsamle og uddele. Der måtte gøres endnu mere, og derfor gik han til Søren Nielsen, som var med på tiltaget.

Arrangøren lover at være klar med endnu en støttekoncert næste år.

- Vi har en aftale med Søren Nielsen om, at dette bliver en tilbagevendende begivenhed. Målet næste år er minimum at kunne indsamle et tilsvarende beløb - men at få besøg af det dobbelte antal gæster, siger Kurt Josefsen.

Fredagens gratis støttekoncert bestod af underholdning fra Ole Jørgensen, Sigmund Trondheim og lokale talenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Høsten skydes i gang om få dage

Annonce