Annonce
Struer

Støtte fra pengeinstitutter, revisorer og advokat

Erhvervschefen i Sparekassen Vendsyssel, John Bruni Pedersen, var en af de første til at melde sig som sponsor på det nye handelsinitiativ. Pressefoto
Der skulle sponsorer på plakaten for at få råd til de mange gavekort
Annonce

Struer: I forbindelse med et nyt initiativ fra Struer og Thyholm handelsstandsforeninger kan man nu få udleveret et gavekort på 400 kroner, hvis man kan fremvise en kvittering på et køb for mindst 1000 kroner i en af byens butikker.

En af de første, der meldte sig som sponsor på det nye initiativ, var John Bruni Pedersen, som er erhvervschef i Sparekassen Vendsyssel.

- Vi går ind i det for byens skyld, og vi vil gerne være en del af det, når det gælder om, at Struer skal stå sammen om at komme ud af krisen. Det er jo nu, vi skal vise, at vi er der for kunderne, hvis de har brug for hjælp til at komme gennem krisen, understreger han.

Så Sparekassen Vendsyssel yder et sponsorbidrag.

Det samme gør advokat Karsten Hjorth, som har selvstændigt advokatfirma i Businesspark Struer, revisionsfirmaet Krøyer Pedersen, Revision Limfjord og de øvrige pengeinstitutter i byen.

Alle med et motiv om at være med til at sætte lidt ekstra fut i forbruget.

- Vi er jo mange, der faktisk har råd til det, og havde vi tanker om at gøre et indkøb i en af byens butikker, er det da nu, vi skal gøre det, hvis vi har pengene, mener John Bruni Pedersen fra Sparekassen Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Holstebro

Værktøjstyven kom på knallert

Annonce