Annonce
Læserbrev

Støt nu op om vores verdensmester

Annonce

Debat: Jeg kommer Danmark rundt hver uge, og det er en fornøjelse at sige, at man kommer fra Struer.

Alle kender vores by, fordi vi har store, kendte virksomheder og talrige spændende mennesker, der sælger Struer så fantastisk. Så man bliver altid modtaget positivt, og alle kender altid nogen, der har – eller har haft - tilknytning til vores by.

Jeg tænker tit på, hvor mange topledere og sportsstjerner, der er produceret her. Jeg kender mindst 15-20 direktører/Ejer/Chefer, der er opvokset eller udlært i Struer. Sikke da en fornøjelse at møde dem; ydmyge vestjyder med en fantastisk tilgang til omverdenen og deres virksomhed. Struer har en kæmpe gevinst ud af, at de altid fortæller, hvor de kommer fra.

Morten Andersen er måske det bedste eksempel på, hvordan man sælger sin barndomsby. Erhvervsmæssigt har Bang & Olufsen gjort det samme.

Men vi er ved at løbe tør for typer som Morten og virksomheder som B&O. Og her kommer min pointe, hvis vi skal fastholde Struer på landkortet:

Vi skal både som borgere og erhvervsdrivende bakke op om vores by til glæde for os alle!

Derfor skal vi alle bakke op om og støtte vores unikke boksetalent Dina Thorslund, så vi kan beholde vores verdensmester og holde fast i den massive, positive omtale, Dina giver byen.

Dina står lige nu uden promotor. Hun kæmper selv samme med sin træner for at skaffe pengene til at holde liv i karrieren – og dermed flere internationale boksekampe i Struer Energipark til glæde for os alle og god omtale af Struer.

Jeg vil personligt gerne hjælpe Dina og Thomas, men jeg har ikke forstand på boksning. Er der nogle med andre ideer og input, ved jeg, Dina og Thomas gerne hører fra jer.

Men vigtigt kære erhvervskolleger: Tag godt imod Dina og Thomas, når de kontakter jer om sponsorat eller alternativ hjælp. Jeg er i øvrigt sikker på, at vores lokale politikere bakker op om projektet. Står de der, gør vi naturligvis også.

Så kære Struerboere: Vi skal have fyldt Struer Energipark, så vi kan beholde vores verdensmester og grundlægge arbejdet med at skabe det næste talent efter Dina.

For Struers skyld.

Dina og Thomas: Held og lykke med jeres projekt.

- Vi skal både som borgere og erhvervsdrivende bakke op om vores by til glæde for os alle, lyder opfordringen fra Peter Kristensen. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Hvornår bliver det minkenes tur?

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce