Annonce
Debat

Støt de lokale forretninger og deres webbutikker på Black Friday

Arkivfoto: Andrew Kelly/Reuters
Annonce

Læserbrev:  De fleste af os er vilde med med et godt tilbud. Mange ser nok frem til at kunne gøre et godt køb Black Friday.

Flere vil sikkert vælge at shoppe online, fordi coronavirussen hærger.

Men her må pegefingeren lige løftes en smule:

Vi bør alle sammen mest muligt støtte de lokale butikker og dermed støtte vores eget lokalsamfunds fremtid. Mange lokale butikker har også rigtigt gode webbutikker.

De hundredevis af ansatte i de lokale butikker betaler skat i Holstebro Kommune og bidrager dermed til, at det lokale velfærdssamfund kan opretholdes .

De lokale butikker holder gang i og er også forudsætningen for en en attraktiv by og midtby.

De lokale butikker holder hånden under beskæftigelsen.


Vi bør alle sammen mest muligt støtte de lokale butikker og dermed støtte vores eget lokalsamfunds fremtid. Mange lokale butikker har også rigtigt gode webbutikker.

Ole Skydt, Holstebro


Det er jo også i de lokale butikker, at dine børn og dine børnebørn kan få en praktikplads. Praktikpladser, som også er en forudsætning for, at UCH kan fungere som stor uddannelsesinstitution. Uddannelser er en vigtig del af Holstebros fremtid.

Det hele skal ses i forhold til, at én af de butikker, som står på spring for at kapre nye kunder på Black Friday, er Amazon, med verdenshistoriens rigeste mand, Jeff Bezos i spidsen.

Prøv selv at google om Amazons forretningsmetoder og forhold for medarbejderne! Her får man hverken løn under sygdom eller barsel.

Ansvaret for at skabe en god fremtid for Holstebro ligger derfor i høj grad hos vi forbrugere og borgere, der kan stemme med fødderne ved at handle lokalt.

Det er klart, at det måske er lidt mere anstrengende at handle ind med mundbind på. Men det kommer man nok over. Vi kan jo vælge at besøge butikkerne mere målrettet og forkorte tiden med mundbind.

Husk: Når du handler ind Black Friday, så er du selv med til at bestemme fremtiden for lokalsamfundet.

Der er noget stort på spil: Snak om det med naboen og i familien.

Der er ting, der er vigtigere end en lille besparelse.

Amazon har netop holdt indtog i Sverige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce