Annonce
Holstebro

Støberidirektør: Vi skal udnytte, at ministre lægger vejen forbi

Arkivfoto

Kommunalvalgkampen er en kærkommen mulighed for motorvejsgruppen "Motorvej hele vejen" til at gøre opmærksom på sin sag.

Annonce

Holstebro: I dag fredag kommer sundhedsminister Sophie Løhde til Holstebro, mandag er det integrationsminister Inger Støjberg, og onsdag er det Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, der lægger vejen forbi.

- Jeg tror på, at vi får de 400 millioner kroner til at få motorvejen ført nordøst om Herning. Vi har en helt struktureret plan for, hvordan vi møder lokale og ikke-lokale folketingspolitikere og ministre løbende, siger Jens Axel Birn, administrerende direktør hos Valdemar Birn.

Men kampagner koster penge. Indtil videre har motorvejsgruppen fået tilsagn fra lokale virksomheder på cirka 200.000 kroner.

Men der er behov for yderligere 100.000 kroner, vurderer støberidirektøren, der forud for torsdagens ligakamp i Gråkjær Arena opfordrede erhvervslivet til at støtte lobbyarbejdet.

- Der er syv kilometer motortrafikvej nordøst om Herning, der ikke bliver til motorvej lige foreløbigt. Det betyder, at man kommer til at køre på motorvej, når man skal til Holstebro, og så kommer man på motortrafikvej og motorvej igen. Det ved vi, at der kan gå galt og give ulykker. Så for jeres medarbejdere og jeres familiers skyld, vil jeg gerne have, at I bakker op omkring motorvejsgruppens arbejde, lød budskabet Jens Axel Birn.

Gruppen har blandt andet fået lavet streamers med "motorvej-hele-vejen" til at sætte på biler og opbygget hjemmesiden "motorvejhelevejen.dk". Gruppen har sat som mål at få taget en beslutning i Folketinget inden årsskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Calle hopper over træflisen

Struer

Magiske koncerter på plænen

Annonce