Annoncørbetalt indhold

Står du og din partner og tænker over næste skridt i jeres forhold? Lad ikke økonomien stoppe jer - benyt jer af lån uden sikkerhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark står højt på listen over de rigeste lande i verden, men der er stadig mange der har problemer med økonomien. Det kniber måske med at få plads i budgettet, når det kommer til større investeringer. Er du en af dem, som ønsker at få plads i budgettet, til det du og din partner har gået og snakket om? Så læs med her, for at finde en løsning på problemet.

Er det ny bolig der skal være det næste kapitel i jeres liv?

Annonce

Står du og din partner og tænker på at købe hus, men mener at det er uden for økonomisk rækkevidde? Der skal være plads til at drømme stort, og økonomien skal ikke sætte en stopper for det. Det kan være I har gået og tænkt over at I vil udvide, og ønsker noget større end det I har. Det kan også være, at I er startet småt, og venter på at I ville få mere plads i budgettet, men har været nødsaget til at have andre prioriteringer. Har I overvejede at tage lån, men er usikker på om i er kvalificerede til at tage et? Det er ingen sag. Lån nemt uden sikkerhed, mindsk bekymringerne omkring boligkøb og lån dertil, og få lov til at åbne det nye kapitel sammen.

Hvorfor det er smart at låne uden sikkerhed

Oftest skal du kunne stille værdi, for at bevise at du er kvalificerede til at tage et privatlån. Eksempelvis kan du blive bedt om at stille bolig, bil eller lignende til sikkerhed, for netop at bevise dette. Med lån uden sikkerhed, gælder de samme regler ikke, for du slipper nemlig for at stille værdi til sikkerhed på samme måde, som hvis det var privatlån. Dette gør det nemmere for dig med høje ambitioner, at tage lån, til det du går og ønsker at investere i. Om det er bolig eller andet lignende. Ud over at det er nemmere at tage lån på denne måde, er det ligeledes hurtigere - alt du skal gøre er, at bevise at du har mulighed for tilbagebetaling, hvori der udarbejdes en kreditvurdering af dig, for at bevise dette. Idet du låner uden sikkerhed, undgår du også at give forklaring på, hvad pengene skal bruges til. På denne måde, har du ingen der snager i dit forbrug. Lad ikke økonomien stå i vejen for dine ambitioner, hvad end det handler om at købe hus, starte en virksomhed eller noget helt tredje.

Saverium.dk er en lånesammenligningstjeneste, der hjælper kunder med at finde det bedste lån. Ved brug af sammenligningsteknologi, kan Saverium.dk sammenligne de mange låneudbyderes lånetilbud for dig og samle alle dine tilbud det samme sted, så du kan vælge det tilbud, der passer perfekt til dig. Igennem Saverium.dk kan du sammenligne og søge efter forskellige lån, helt op til 500.000 kr. - uden sikkerhedsstillelse eller garantier. Saverium er sikkert og nemt ved kun at udfylde en ansøgning og informere os om det ønskede beløb og tilbagebetalingstid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.