Annoncørbetalt indhold

Spot gode deals på restauranter i Danmark med mydinners

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du tit til hverdag og har travlt med alt andet end at lave mad og ender tit med at bestille take away - eller - tage ud og spise med venner, familie eller kollegaer? Det kan godt blive en dyr vane, som man ikke altid kan fortsætte med.


Annonce

Men den dyre vane kan blive meget billigere, hvis man holder sig opdateret på diverse deals i byen, så man får samme gode madoplevelse og kvalitet bare til en billigere penge. Mydinners har samlet mange af byens bedste restauranter i Danmark på én side, og endda hvor du kan få overblik over kampagnetilbud, deals og gode priser.


Hvad kan mydinners tilbyde?

Mydinners er en platform for madoplevelser i Danmark, hvor du som forbruger kan finde vej rundt i junglen af tilbud og kampagner. Det handler om at følge med og hver uge er der nye gode tilbud, som du kan benytte dig af.


Derudover håber vi på at give restauranterne bedre mulighed for at sprede deres spændende madoplevelser på en platform, hvor det som forbruger er nemmere at møde dem - nye som gamle.


Mydinners samler de gode tilbud

På mydinners kan du hurtigt og nemt få et overblik over de bedste deals tættest på dig. Du kan smage dig igennem en masse forskellige køkkener til en god pris. Så vi håber på, at kunne få dine øjne op for en masse spændende gastronomiske oplevelser nær dig - også uden for “myldretiderne”.


Det kan være hyggeligt at fejre fredag aften ude og spise på en god restaurant med kæresten, men husker du også at forkæle dig selv i løbet af ugen? De gode tilbud på mydinners er derfor ofte i tidsrum, hvor restauranterne ønsker flere gæster, som eksempelvis i hverdagene. Derfor vil der ofte forekomme tilbud på hverdage og andre tidspunkter som er udenfor travle tidsrum.


Så mydinners er godt til dig, som gerne vil udnytte dine barsel penge eller SU ordentligt, da der ofte ikke er det store økonmiske råderum, men til gengæld mere tid i skæve tidsrum. Eller til dig der bare elsker det gode tilbud.


Oplev din by gennem maden

Der er mange måder at opleve din by på, og en af dem er gennem maven. Udvid derfor din gastronomiske horisont. Du kan opleve alt fra det danske gadekøkken i diverse byer til den anerkendte fine restaurant med 5 retters-menu. Mydinners spænder vidt, hvad det angår restauranter. I alt fra frokost restauranter med smørrebrød til moderne asiatiske specialiteter og cocktails.


Du vil på mydinners både finde restaurant oplevelser og take away tilbud, så der er rig mulighed for at få stillet den lille såvel som den store sult. Vi gør det muligt for alle at kunne være med, udforske og eksperimentere med restauranterne i deres by, om det er besøg i restauranten eller take away.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.