Annonce
Holstebro

Sportsbestyrelse fyret via brev: Det kan de slet ikke

Genrefoto
Formand for Holstebro Elitesport, Carsten Tovborg, er rystet over, at kommunen nu vil nedlægge den selvejende institution.

Holstebro: Holstebro Elistesport kan synge på sidste vers som en selvejende institution.

I weekenden modtog medlemmerne af bestyrelsen et brev fra kommunen, hvor de blev informeret om, at kommunen ønskede at nedlægge den selvejende institution Holstebro Elitesport og gøre den kommunal. Medlemmerne af bestyrelsen blev samtidig takket for deres arbejde.

I brevet, som Dagbladet er i besiddelse af, står der, at kommunen forventer at kunne spare 100.000 kroner på at nedlægge Holstebro Elistesport som en selvejende institution:

- Hvordan de vil gøre det, ved jeg ikke. Men jeg ved, at vi ikke har fået chancen for at bevise, at det kunne vi også gøre, siger formand for Holstebro elitesport, Carsten Tovborg, der samtidig understreger, at kommunen slet ikke kan nedlægge den selvejende institution.

- Det er kun os selv, der kan gøre det, siger Tovborg.

Forvaltningsdirektør Mette Højborg, der har underskrevet brevet, er helt på linje Carsten Tovborg. Det er kun Holstebro Elitesport, der kan nedlægge sig selv.

- Men da det er Holstebro Kommune, der leverer driftstilskuddet, så kan det blive en bestyrelse, der ikke har så mange opgaver, siger Mette Højborg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce