Annonce
Erhverv

Sport24 åbner butikken igen - og bringer ud

Søren Mortensen genåbner Sport24 i Struer efter at have holdt lukket i næsten tre uger på grund af corona. Arkivfoto: Allan Damgaard Nielsen
Efter næsten tre ugers lukning på grund af corona, åbner indehaveren af Sport24 i Struer, Søren Mortensen, nu butikken igen

Struer: Søren Mortensen, indehaver af Sport24 i Struer, åbner butikken i Østergade onsdag formiddag efter at have lukket i godt tre uger grundet coronakrisen.

"Jeg startede her i 1997, og det her er altså noget, vi aldrig har prøvet før, så vi har ikke lige en nødplan vi kan hive op. Vi må tage det dag for dag.”

Således udtalte indehaver af Sport24 i Struer, Søren Mortensen til Dagbladet Struer 20. marts, da han så sig nødsaget til at lukke butikken på ubestemt tid, som følge af coronavirus.

Onsdag den 8. april lukker byens sportshandler så op igen - klar til at tage imod kunderne.

- Jeg har gået alene i butikken det sidste stykke tid og fundet sommervarerne frem, så vi kunne være klar til at slå dørene op igen, siger Søren Mortensen i en pressemeddelelse, og understreger, at der naturligvis tages hensyn til myndighedernes covid-19-anbefalinger:

- Vi skal stadig have stor respekt for den smittefare, det udgør at være tæt på andre mennesker. Men vi sørger for at holde den fornødne afstand til kunderne, spritte overflader af, samt stille håndsprit ved butikkens indgang.

Annonce

Bringer ud

Sportshandleren er godt klar over, at tingene ikke er helt, som de plejer at være, og at nogle af butikkens kunder kan være nødsaget til at blive hjemme af frygt for smittefare. Derfor har han tænkt i alternative baner for at imødekomme netop denne problemstilling.

- Hvis man er i selvisolation eller i karantæne grundet corona og ønsker at handle hos os, kan man ringe til os i butikken. Så bringer vi gerne varer ud til kunderne med adresse i Struer Kommune, siger Søren Mortensen og kommer afsluttende med en opfordring til lokalbefolkningen.

- Jeg håber og tror, at byens borgere vil bakke op om de lokale butikker og gøre brug af butikkerne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce