Annonce
Læserbrev

Spisesteder og kvalitet?

Annonce

Debat: Når man går ud på en af Holstebros mange spisesteder er man på herrens mark, hvad angår kvaliteten af de råvarer, de bruger.

Hverken de dyreste eller de billigste reklamerer med:

- Om de bruger kun økologiske råvarer?

- Om de fortrinsvis bruger danske råvarer fra nærområdet?

- Om de bruger importeret kød?

Er det ikke på tider at indføre tvungen varedeklaration, som det der gælder for Supermarkeder m.v. , for spisesteder?

Når jeg skal vælge spisested, vil jeg også gerne vide, om de har en ordenligt personalepolitik?

Om de har overenskomst?

Også her er jeg på herrens mark.

- Når man går ud på en af Holstebros mange spisesteder er man på herrens mark, hvad angår kvaliteten af de råvarer, de bruger, mener Ejgil Noer. Genrefoto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce