Holstebro

Spillestedet Lille Dallas fire måneder efter: - Det er en succes

Tilfreds - det må man sige, at indehaveren af Lille Dallas er. Birgith Holm åbnede 1. januar spille- og feststedet Lille Dallas lidt uden for Hodsager. Efterspørgslen er massiv, fortælller hun. Foto: Jan Briks
Birgith Holm kan næsten ikke få armene ned. For hun havde i januar i år - da hun åbnede spillestedet Lille Dallas vest for Hodsager - ikke turdet håbe på, at stedet skulle blive så populært, som det er i dag. Og langt flere end hun havde regnet med booker sig ind i weekenderne.

Hodsager: Det blev for kedeligt - det tilbagetrukne liv, som Birgith Holm og hendes mand havde set sig i kikkerten, da de købte et lille landsted vest for Hodsager. Otiummet - hvor man i Birgith Holms beskrivelse sidder morgen efter morgen over koppen med kaffe og ikke aner, hvad man skal give sig til.

Derfor omdannede hun med sin mands hjælp gårdens gamle maskinhal til spillestedet "Lille Dallas". Spillestedet åbnede 1. januar i år, og nu - lidt over fire måneder senere - har interessen vist sig at være massiv. Ikke blot for spillestedets intim- og dansktop-koncerter, men også interessen for at udleje lokalerne.

- Vi har jo de her søndage, intimkoncerter og bed & breakfast, men så kommer udlejningsdelen lige pludselig ind og overbrillerer det hele, forklarer Birgith Holm, der siden starten i januar har fået fyldt godt i ordrebogen.

Det er både fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og firmafester, der er blevet skrevet ind - primært i weekenderne, hvor lokalerne ellers ikke bliver brugt. Og flere konfirmationsdatoer i 2025 er allerede nu jourført i kalenderen.

- Jeg har ikke gjort det op, hvor mange vi har haft igennem, men det er voldsomt med udlejningen, siger Birgith Holm, der ikke et sekund har fortrudt satsningen med at åbne et spille- og feststed på landet.

- Det er en succes!

Der er fyldt helt op til intimkoncerterne på Lille Dallas. Privatfoto: Birgith Holm

De mange arbejdstimer

Men det kræver da også sin kvinde at drive stedet. Og der bliver lagt mange timer i.

- I går for eksempel startede jeg klokken seks om morgenen med at bage kage, og så var jeg vel færdig klokken halv 11 om aftenen, siger Birgith Holm, der er gået fra sit otium til en tilværelse med over 60 timers ugentlig arbejde på skemaet.

- Alt uden om lokalerne skal være flot, man skal være på Facebook og have sin hjemmeside opdateret, og der skal bare være rent over det hele, så det er mange timer, siger hun.

Hun er dog ikke i tvivl om, at livsstilen er den rigtige.

- Det her bliver min levevej resten af mine dage - det er helt hundrede. For det er så spændende, siger hun.

Indtil nu har der udover at være afholdt en del private fester, blandt andet været besøg fra Kandis-Johnny, Bjørn fra Bjørn og Okay, Tørfisk, Ester Brohus og Susanne Lana.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Førertrøjen trak det største bifald til etapestart i PostNord Danmark Rundt

Kultur

Struer har fået et nyt lydkunstværk, og en festival er i gang

Leder For abonnenter

Den bovlamme opposition

Struer

Tom børnehaveklasse bygget om til specialtilbud

Danmark

Danmarks dyreste uden for København: Aarhus-lejlighed solgt for 20 millioner kroner

Vinderup

Ejsingholm får lov at beholde sommerhuse

Erhverv For abonnenter

63-årig kaster sig ud i livet som selvstændig: - Det er slet ikke nu, jeg skal stå stille

Kultur

Struer har en festival uden sidestykke: 'Lydens By' inviterer kunstnere fra hele verden

Holstebro

Nyt butiksområde er på kant med andre virksomheder

Annonce