Annonce
Navne

Specialisten brænder for at hjælpe unge landmænd

Hos SAGRO går selskabs- og skattespecialist Niels Peder Søgaards behov for udvikling og et fleksibelt arbejdsliv op i en højere enhed, siger han i en pressemeddelelse. Pressefoto: SAGRO
Niels Peder Søgaard fra Mejrup havde behov for en bedre balance mellem arbejdsliv og hjemmeliv, så han skiftede job. Det har han ikke fortrudt her fem år senere. I dag er han selskabs- og skattespecialist hos SAGRO.

Mejrup: Som selskabs- og skattespecialist er det dét at kunne gøre en forskel for folk, der driver Niels Peder Søgaard fra Mejrup.

- Jeg føler, jeg lykkes, når jeg er i stand til at levere en god løsning, hvor jeg ikke bare betragter kunden som en kunde, men derimod som et helt menneske med alt, hvad det indebærer af hensyn, siger han i en pressemeddelelse fra sin arbejdsgiver SAGRO.

Sammen med resten af SAGROs selskabsteam rådgiver Niels Peder Søgaard om stort set alt inden for skat og skattesager, selskaber og virksomhedsordningen. Rådgivningsvirksomheden har etableret teamet for at kunne imødekomme det hastigt stigende behov for specialiseret rådgivning vedrørende selskaber og selskabsstiftelse.

Annonce

- Takket være den 360 graders rådgivning, vi kan tilbyde ved også at inddrage vores datterselskaber inden for blandt andet jura og ejendomshandel, er vi blandt de bedste i branchen til at rådgive, fortæller Niels Peder Søgaard.

Slagteren i Lemvig

Det var ellers ikke en lang akademisk uddannelse, den dedikerede skattespecialist gik efter i første omgang.

- Efter 10. klasse kom jeg i lære som butiksslagter, og jeg arbejdede fem herlige år hos Slagter Mogensen i min hjemby Lemvig, fortæller Niels Peder Søgaard, der i dag bor i Mejrup ved Holstebro.

Lysten til at prøve noget nyt meldte sig, og Niels Peder Søgaard flyttede til Aalborg, hvor han begyndte at læse almen erhvervsøkonomi (HA) på universitetet efterfulgt af kandidatuddannelsen i revision (CMA). Herefter flyttede han tilbage til Holstebro-egnen og fik job som revisor hos PwC, der er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder.

Jeg har da stadig meget at se til, men nu kan jeg komme hjem og spise med ungerne, ja jeg har endda sagt ja til at være gymnastiktræner en eftermiddag om ugen. Den fleksibilitet, jeg har nu, er guld værd.

- Det var vildt hårdt. Jeg havde nogle meget lange, men selvfølgelig også spændende, arbejdsdage, husker Niels Peder Søgaard.

Annonce

Liv i balance

Efter nogle år på denne måde og med sit første barn undervejs mærkede han dog for alvor behovet for et jobskifte, der kunne give bedre balance mellem arbejdsliv og fritid. Valget faldt på SAGRO, og nu - fem år senere og med tre børn på henholdsvis ét, tre og fem år - er han glad for det valg.

- Jeg har da stadig meget at se til, men nu kan jeg komme hjem og spise med ungerne, ja jeg har endda sagt ja til at være gymnastiktræner en eftermiddag om ugen. Den fleksibilitet, jeg har nu, er guld værd, bemærker skattespecialisten, der desuden sætter stor pris på de udviklingsmuligheder, han har hos den tværfaglige rådgivningsvirksomhed.

For efter et par år mere med revisionsarbejde fik han på ny lyst til at komme mere ud over rampen, og det ønske mødte opbakning blandt hans ledere.

- Jeg har løbende bygget mere og mere på, så jeg i dag har stor mangfoldighed i arbejdsopgaverne og et stort ansvar. At blive specialist inden for selskaber er i høj grad noget, jeg selv har valgt til, konstaterer Niels Peder Søgaard.

Annonce

De unge landmænd

Selv om det efterhånden er ved at være et stykke tid siden, selskabsteamet blev etableret, er det først i år, teamet for alvor er kommet i gang med at lave omdannelser af private virksomheder.

- Antallet af landmænd er faldet meget, og de bedrifter, der er tilbage, er til gengæld meget store. De unge landmænd har svært ved at komme i gang, men med selskabsomdannelse kan vi gøre det muligt. I vores tværfaglige teams har vi meget fokus på, hvordan vi gør det lettest, konstaterer Niels Peder Søgaard.

Han understreger også vigtigheden af, at kunderne får forholdt sig til de mange forskellige bløde værdier. Det kan blandt andet handle om at få inddraget hele familien i et generationsskifte.

- Jeg har for eksempel lige været involveret i en sag, hvor vi endte med at udskyde generationsskiftet et år, fordi vi nåede frem til, at de ikke havde det fulde overblik over processen endnu, beretter skattespecialisten.

Annonce
Holstebro

Der har allerede været rift om boliger, selvom de først står klar til sommer: Vi fik en telefonstorm

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Parkinsons-ramte Gunner må selv betale sin genoptræning - flytter han over kommunegrænsen, er den gratis

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Det er muligt, at vi ikke har brug for en læge, men vi ringer ikke til lægevagten uden grund

Kultur

Hvorfor er det 'kun' kvinder, der benytter biblioteket?

Sport For abonnenter

Superligadrømmen er blevet til en divisionsdrøm i barndomsklubben

Erhverv

Lundme i knibe: Da kvinden i hans liv flyttede ind, fulgte katten med

Sport For abonnenter

Minut for minut: To mål af Mirsad sikrede HB alle tre point i Fuglebakken

Navne

Maria var en helt særlig kvinde med hjerne og hjerte

Navne

Ny festival: - Jazz er jo også at skylle en whisky ned, mens man hygger sig med musikken

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Kultur For abonnenter

Iben fra Tjørnevej har hovedrolle i ny Netflix-serie, der vises i over 190 lande: - Jeg kan ikke huske den casting, der sikrede mig rollen

Holstebro For abonnenter

Lægebilen er oftere ude af drift i Holstebro end i resten af regionen: - Vi er kede af situationen

Leder For abonnenter

De tomme lægebiler er en pinlig historie for regionen

Annonce