Annonce
Struer

Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank vil fusionere

Sparekassen Vendsyssel, der blandt andet har filialer i Vinderup, Struer, Lemvig og Hvidbjerg, vil fusionere med Salling Bank, der lokalt driver en filial i Vinderup. Fusionen vil gøre det nye fusionerede pengeinstitut til en af landets 10. største målt på udlån. Arkivfoto
De to pengeinstitutter vil skabe stort lokalt pengeinstitut - godkendes fusion bliver den blandt landets 10 største pengeinstitutter målt på udlån
Annonce

Struer: Bestyrelserne i Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank støtter en sammenlægning af de to pengeinstitutter under navnet Sparekassen Vendsyssel, skriver de to pengeinstitutter i en fælles pressemeddelelse.

'Målet er at skabe et større og stærkere lokalt pengeinstitut med en ledende markedsposition i det nordlige Jylland og området omkring Limfjorden, Skive og Mariagerfjord.

Salling Bank har filial i Vinderup, mens Sparekassen Vendsyssel her i området driver filialer i Vinderup, Struer, Lemvig og Hvidbjerg.

Vagn Hansen, administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel, siger i pressemeddelelsen, at de to parter passer geografisk godt sammen.

Bestyrelsesformanden i Sparekassen Vendsyssel, Birte Dyrberg, er på bestyrelsen vegne glade for udsigten til endnu engang at indgå en fusion med en lokal bank, som deler grundlæggende værdier for drift af et sundt pengeinstitut.

Annonce

41 afdelinger

Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank skriver ligeledes, at man forventer en smidig overgang til et fælles pengeinstitut, hvor kunder, medarbejdere, partnere og lokale foreninger vil opleve få ændringer som følge af fusionen.

Ved en fusion vil den nye Sparekassen Vendsyssel være blandt Danmarks ti største pengeinstitutter målt på udlån. Samtidig styrkes positionen som en af landets største sparekasser yderligere.

Efter fusionen vil det samlede pengeinstitut have i alt 41 afdelinger, primært placeret i Vendsyssel samt omkring Limfjorden, Skive og Mariager Fjord. Desuden har Sparekassen Vendsyssel to afdelinger i København.

En del af aftalen er, at ingen ansatte i Salling Bank vil blive opsagt i de første 12 måneder efter fusionens gennemførelse. Det er også Sparekassen Vendsyssels hensigt at bevare så mange arbejdspladser som muligt i Skive.

Det er en forudsætning for fusionen, at den godkendes af myndighederne, på en ekstraordinær generalforsamling i Salling Bank og af repræsentantskabet i Sparekassen Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce