Annoncørbetalt indhold

Spar tid og penge på 44 flyafgange om ugen  mellem Midtjylland og København

Når tiden flyver, er det rart at kunne vælge den flyafgang, som passer bedst ind i hverdagen. Heldigvis kan du flyve fra Midtjyllands Lufthavn med flere afgange om dagen – både morgen, middag og aften – med 44 afgange om ugen mellem Midtjylland og København.

Desuden er det en fordel, at lufthavnen er centralt placeret i Midtjylland – blot 30 minutter fra fem store byer; Herning, Viborg, Silkeborg, Holstebro og Skive. Og du behøver ikke møde op timevis før afgang – så langt er der ikke fra gratis parkering til boarding i Midtjyllands Lufthavn.


“I Midtjyllands Lufthavn tilbyder vi gratis parkeringspladser tæt på terminalen. Passagerer kan checke ind online hjemmefra eller benytte check-in automater i lufthavnen. Det er hurtigt at komme igennem sikkerhedskontrollen. Fra man parkerer bilen i lufthavnen, til man er ved gaten, tager det blot 5 minutter,” fortæller Frans Bjørn-Thygesen, lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn.

Annonce

Fast ruteforbindelse

Han oplever en stigende efterspørgsel fra kunderne efter at komme hurtigt, nemt og billigt til København, særligt nu hvor der endnu ikke er forbindelse fra Billund til Kastrup Lufthavn. Derfor er han også glad for at have en stabil og kompetent samarbejdspartner i DAT, som står for de mange flyvninger mellem Midtjylland og København, der ikke mindst gør en stor forskel for lufthavnens mange pendlere og erhvervskunder.

DATs pilot Poul viser dig her, hvor nemt det er at rejse fra Midtjyllands Lufthavn.

Mød Poul

“Vi ser frem til at få flere rejsende igennem lufthavnen. Vi glæder os til igen at tilbyde Midtjylland en fast forbindelse til hovedstaden, da vi ved, hvor vigtigt det er for virksomhederne i regionen at komme hurtigt frem og tilbage på ruten med stor regelmæssighed og punktlighed,” siger Frans Bjørn-Thygesen og tilføjer:

”Der er en begejstring for udviklingen og for, at vi nu opfylder vores mission; at servicere det midt- og vestjyske erhvervsliv og område med en nem, sikker og hurtig forbindelse til hovedstaden tur-retur.

Mange penge at spare

DAT’s priser på denne rute starter fra 449,- DKK, men studerende og seniorer kan få billetter fra kun 199,- DKK. . 

Udover det sætter DAT ”Først til Mølle” billetter til salg den første tirsdag i hver måned, og prisen er kun 299,- DKK en vej og med afrejse den efterfølgende måned.

Der er fuld fleksibilitet, når man rejser med DATs superflex billetter. Du kan ombooke gratis og lige så mange gange, du ønsker, nemmere bliver det ikke. 

Er du interesseret i at flyve fra Midtjyllands Lufthavn med DAT? Find flybilletter her på dat.dk.

Følg DAT på deres instagram og facebook for at holde dig opdateret om særtilbud og spændende konkurrencer.

DAT har også en youtube kanal, hvor de præsenterer deres destination, deres fly og meget mere. Se mere her: DAT youtube kanal.

Midtjylland Lufthavn og DAT glæder sig til snart at byde dig velkommen ombord.

Her er det fulde ruteprogram for at planlægge din rejse.Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.