Annonce
Lemvig

Spændende med internationalt samarbejde

Lars Nørgård Holmegaard (med ryggen til) orienterede medlemmerne af Danske Regioners miljøudvalg om det kommende Klimatorium i Lemvig. Privatfoto: Klimatorium
Annonce

Lemvig: Egentlig skulle Klimatorium være åbnet for et par uger siden, men byggeprocessen har udsat åbningen nogle måneder.

Ikke desto mindre fik medlemmerne af Danske Regioners miljøudvalg et kig bag kulisserne på, hvad det kommende Klimatorium har at byde på. Det skete ved førstedagen af udvalgsmødet, der var henlagt til Lemvig.

Og Jørn Lehmann Petersen (S), der er formand for miljøudvalget i Region Syddanmark, var imponeret over det, han så og hørte.

- Det er fascinerende, at det er lykkedes at få det op at stå, og det er en god branding af Lemvig. Jeg er særligt imponeret over, at det er lykkedes at få et internationalt snit med mange samarbejder op at stå, for det nytter ikke noget kun at være verdenskendt med sådan et projekt i sin egen kommune, siger Jørn Lehmann Petersen.

Han bemærkede også, at højvandsværnet, der de senere år er blevet bygget for at sikre Lemvig mod oversvømmelser, er vellykket.

- Det er et godt værn som kystsikring, og som kunstinteresseret synes jeg det er interessant, at der også er lagt mindre friser og mosaikker ind i højvandsværnet, bemærkede Jørn Lehmann Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce