Annonce
Holstebro

Sommergave: Medarbejderne scorer 2,3 millioner af overskuddet

Der er igen overskud hos Westpack. Og det kommer igen i år medarbejderne til gode. Arkivfoto: Johan Gadegaard
100 medarbejdere kan igen glæde sig over, at det går godt hos Westpack. De deler 2,3 millioner kroner af overskuddet, der er lidt mindre end året før.

Holstebro:  Emballagevirksomheden Westpack har været igennem et travlt og meget omskifteligt år. Hovedkvarteret på Sletten i Holstebro er udvidet med 4300 kvadratmeter. Medarbejderstaben er også blevet udvidet, så den nu har passeret 100 ansatte.

Allerede i slutningen af januar mærkede virksomheden coronakrisen, da produktionen i Kina blev ramt. I marts lukkede detailhandlen ned i store dele af Europa, og det bremsede i den grad salgsaktiviteterne.

Coronakrisen har helt sikkert kostet, men der er tale om mindre skrammer og rifter i forhold til de mange virksomheder, der styrtbløder.

Annonce

Westpack er den første af de større Holstebro-virksomheder, der offentliggør et regnskab, der indeholder måneder under coronakrisen.

- Vi kan kun være tilfredse med regnskabet, selv om det ikke helt tangerer sidste års rekordregnskab. Men når vi ser i forhold til, hvad vi har været igennem de første måneder af året, er vi rigtig godt tilfredse med resultatet, siger Westpacks administrerende direktør Morten Dalsgaard.

Resultatet før skat i regnskabsåret 1. maj 2019 til 30. april 2020 viser et overskud på 28,9 mio. kroner mod et overskud på 29,8 mio. kroner året før.

- Jeg synes, at årets resultat viser, at vi har en stærk og fleksibel forretningsmodel og en meget robust organisation, når vi kan levere sådan et resultat, selv om de seneste fire måneder var præget af corona-nedlukningen, siger Westpack-direktøren.

20.000 kroner

Det er langt fra kun Morten Dalsgaard og den øvrige ledelse, der kan glæde sig over overskuddet. Det kan medarbejderne også.

På Westpack er der tradition for, at medarbejderne får del i overskuddet. I år er ingen undtagelse.


Vi kan kun være tilfredse med regnskabet, selv om det ikke helt tangerer sidste års rekordregnskab. Men når vi ser i forhold til, hvad vi har været igennem de første måneder af året, er vi rigtig godt tilfredse med resultatet

Morten Dalsgaard, administrerende direktør Westpack


I år er der 2,3 millioner kroner til deling blandt de 100 medarbejdere. Det er et lidt mindre beløb end året før. Uanset titel eller rang er der det samme beløb til alle, så det bliver godt 20.000 kroner i bonus til alle medarbejdere. En bonus, der for mange af de faste medarbejdere er blevet en behagelig vane.

- Medarbejderne føler stort ansvar for virksomheden, og de følger meget med i, hvordan det går, og det er helt fortjent, at de får del i overskuddet efter et travlt og hårdt år, siger Morten Dalsgaard.

Annonce

Fremgang på webben

Westpack-direktøren kan desuden glæde sig over, at de første måneder af det nye regnskabsår er forløbet godt.

- Vi er meget tæt på at være tilbage på normalt niveau. Det har set positivt ud i maj og juni, hvor vi er foran både budget og ikke mindst sidste års tal i samme periode, siger Morten Dalsgaard.

Det er ikke mindst på webdelen, at der er fremgang.

- Vi oplever en betydelig vækst på webshoppen. Og vi tror på, at de øvrige investeringer, vi har foretaget i dette regnskabsår, fortsat vil øge vores vækst og overskud på både top- og bundlinje, siger direktøren.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Holstebro

Venstre i Holstebro tyvstarter med valgplakater

Holstebro

De kendte hinanden forretningsmæssigt - men noget gik helt galt: Dømt for at uddele knytnæveslag ved Nupark

Struer

Nu bliver der holdt øje med din hastighed på Fjordvejen

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Erhverv

Børnefamilierne indtager kvarteret omkring vandtårnet: Stine skulle bare en tur omkring Amsterdam, Berlin og København, inden hun vendte hjem

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

Annonce