Annonce
Holstebro

Sommergave: Medarbejderne scorer 2,3 millioner af overskuddet

Der er igen overskud hos Westpack. Og det kommer igen i år medarbejderne til gode. Arkivfoto: Johan Gadegaard
100 medarbejdere kan igen glæde sig over, at det går godt hos Westpack. De deler 2,3 millioner kroner af overskuddet, der er lidt mindre end året før.

Holstebro:  Emballagevirksomheden Westpack har været igennem et travlt og meget omskifteligt år. Hovedkvarteret på Sletten i Holstebro er udvidet med 4300 kvadratmeter. Medarbejderstaben er også blevet udvidet, så den nu har passeret 100 ansatte.

Allerede i slutningen af januar mærkede virksomheden coronakrisen, da produktionen i Kina blev ramt. I marts lukkede detailhandlen ned i store dele af Europa, og det bremsede i den grad salgsaktiviteterne.

Coronakrisen har helt sikkert kostet, men der er tale om mindre skrammer og rifter i forhold til de mange virksomheder, der styrtbløder.

Annonce

Westpack er den første af de større Holstebro-virksomheder, der offentliggør et regnskab, der indeholder måneder under coronakrisen.

- Vi kan kun være tilfredse med regnskabet, selv om det ikke helt tangerer sidste års rekordregnskab. Men når vi ser i forhold til, hvad vi har været igennem de første måneder af året, er vi rigtig godt tilfredse med resultatet, siger Westpacks administrerende direktør Morten Dalsgaard.

Resultatet før skat i regnskabsåret 1. maj 2019 til 30. april 2020 viser et overskud på 28,9 mio. kroner mod et overskud på 29,8 mio. kroner året før.

- Jeg synes, at årets resultat viser, at vi har en stærk og fleksibel forretningsmodel og en meget robust organisation, når vi kan levere sådan et resultat, selv om de seneste fire måneder var præget af corona-nedlukningen, siger Westpack-direktøren.

20.000 kroner

Det er langt fra kun Morten Dalsgaard og den øvrige ledelse, der kan glæde sig over overskuddet. Det kan medarbejderne også.

På Westpack er der tradition for, at medarbejderne får del i overskuddet. I år er ingen undtagelse.


Vi kan kun være tilfredse med regnskabet, selv om det ikke helt tangerer sidste års rekordregnskab. Men når vi ser i forhold til, hvad vi har været igennem de første måneder af året, er vi rigtig godt tilfredse med resultatet

Morten Dalsgaard, administrerende direktør Westpack


I år er der 2,3 millioner kroner til deling blandt de 100 medarbejdere. Det er et lidt mindre beløb end året før. Uanset titel eller rang er der det samme beløb til alle, så det bliver godt 20.000 kroner i bonus til alle medarbejdere. En bonus, der for mange af de faste medarbejdere er blevet en behagelig vane.

- Medarbejderne føler stort ansvar for virksomheden, og de følger meget med i, hvordan det går, og det er helt fortjent, at de får del i overskuddet efter et travlt og hårdt år, siger Morten Dalsgaard.

Annonce

Fremgang på webben

Westpack-direktøren kan desuden glæde sig over, at de første måneder af det nye regnskabsår er forløbet godt.

- Vi er meget tæt på at være tilbage på normalt niveau. Det har set positivt ud i maj og juni, hvor vi er foran både budget og ikke mindst sidste års tal i samme periode, siger Morten Dalsgaard.

Det er ikke mindst på webdelen, at der er fremgang.

- Vi oplever en betydelig vækst på webshoppen. Og vi tror på, at de øvrige investeringer, vi har foretaget i dette regnskabsår, fortsat vil øge vores vækst og overskud på både top- og bundlinje, siger direktøren.

Annonce
Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du klar til at droppe kontanterne?

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil For abonnenter

Birthe blev på den gamle skole efter sin mands pludselige død: - Jeg flytter aldrig, for jeg elsker at bo her

Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Har jeg pligt til at oplyse, hvem der er far til mit barn?

Erhverv

Bank undrer sig: Flere kontanter er i omløb selv om færre hæver penge

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Lad os hurtigst muligt få afskaffet kontanterne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Jagten på en ny karriere: B.S. Christiansen skal inspirere minkavlere

Danmark

Ud med de gamle, ind med de nye: Søndag træder nye regler om brændeovne i kraft

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Holstebro

Nyt bilhus sælger de billigste og leaser de dyreste

Navne For abonnenter

Kanonskytte fra Nordatlanten valgte københavnerlivet fra og slog rødder i Struer

Sport

HB fik en mand smidt ud, men endte alligevel med at besejre ærkerivalerne

Annonce