Annonce
Struer

Solgt! Struers billigste bolig blev solgt som forudset

Huset er på 89 kvadratmeter og blev bygget i 1942 og har haft den samme ejer siden 1964. Foto: Danbolig Holstebro
Missionen blev fuldført. Ejendomsmægleren fik som forudset solgt det billigste hus i Struer Kommune umiddelbart inden sommerferien
Annonce

Struer: - Hvis vi får den solgt op til sommerferien, så er det optimalt.

Sådan lød det tilbage i starten af marts fra Torben Sørensen, der er ejendomsmægler hos Danbolig i Holstebro.

Han snakkede om boligen på Vilhelmsborgvej 83 i Linde, der på det tidspunkt havde haft et "Til salg"-skilt hængende i 252 dage, på trods af en skarp pris på 150.000 kroner - endda nedsat fra 200.000 kroner.

Med en pris som den kan man godt gætte sig til, at der måske var en ting eller to, der skulle friskes lidt op.

Boligen havde haft samme ejer siden 1964 og var ærlig talt en smule slidt og havde en tilstandsrapport "på et par sider", som ejendomsmægleren formulerede det.

Men Torben Sørensen var optimistisk.

- Det handler bare om at finde de rigtige købere. Det er nogle andre typer, der kommer ud til et hus som dette, end dem, der vil have noget nyt til over to millioner. De her typer er nok nogle, der kan lidt mere selv med hænderne, og som kan se en idé i at kunne bo billigt, sagde han dengang.

Annonce

Solgt!

Og han fik altså ret.

I sidste uge blev der underskrevet en købsaftale på ejendommen Vilhelmsborgvej 83 - som havde Torben Sørensen kunnet se ind i fremtiden lige præcis op til sommerferien.

- Sagt på godt, gammeldags vestjysk, så er det gået rigtig godt. Det blev solgt præcist som forudset, på trods af corona, og det er dejligt, når det sker, siger han.


Sagt på godt, gammeldags vestjysk, så er det gået rigtig godt.


Præcist, hvem der har købt huset, kan han ikke afsløre, og han må heller ikke sige noget om, hvad den endelige pris så blev, inden ejendommen er blevet tinglyst.

- Men det er en, der har hænderne skruet godt sammen, og som selv kan sætte boligen i stand og gerne vil bo der. Og der er blevet handlet lidt, men både sælger og køber er tilfredse, siger Torben Sørensen.

Han fortæller, at køberen var ude at se boligen en enkelt gang, inden han kom med sit bud, og at overtagelsen kommer til at ske allerede i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce