Erhverv

Software-virksomhed fra Holstebro opkøbt: - For os er det det perfekte match

Aarhus-selskabet Scanvaegt har nu købt aktiemajoriteten i Accuratech. Fra venstre mod højre ses CEO Jan Elgaard og EVP Jan Deding fra Scanvaegt Systems samt CTO Benny Filtenborg og CEO Søren Schultz Jespersen fra Accuratech. Pressefoto
Aktiemajoriteten af Accuratech er blevet opkøbt af Scanvaegt Systems. Nupark-virksomheden fortsætter som datterselskab.

Holstebro: Det blev af virksomheden kaldt en milepæl, da softwarefirmaet Accuratech sidste år modtog selskabets hidtil største ordre. Der skulle udvikles softwareløsninger til to nye trawlere fra Royal Greenland. Ordren var den største i virksomhedens historie. Mindre rosenrødt blev billedet af virksomheden ikke, da virksomheden et par måneder senere kunne melde om en ottedobling af overskuddet i det regnskab, som virksomheden kunne præsentere den 30. juni sidste år.

Nu har Scanvaegt Systems, der har 220 ansatte - og med hovedsæde i Aarhus, fået øjnene op for Holstebro-virksomheden og har købt aktiemajoriteten i softwarefirmaet.

- De har en dyb indsigt og praktisk erfaring med vores fælles kunders værdikæde, som komplimenterer vores egne kompetencer og indsigt. Det er netop derfor, vi kan få den her synergi til at kunne give kunderne det, de har brug for, siger administrerende direktør i Scanvaegt, Jan Elgaard, til avisen.

Også for Accuratech er det et oplagt partnerskab:

- For os er det det perfekte match. De har hardwaren og forhandlernetværk i hele Europa. Og en af de ting, vi gerne ville - rent strategisk - var at brede vores forretning ud, siger Søren Schultz Jespersen, administrerende direktør i Accuratech, der nu bliver et datterselskab under Scanvaegt Systems.

Virksomheden fortsætter dog som hidtil - med samme ledelse og setup. Og så er der højst sandsynligt flere ansættelser på vej:

- Vi kommer snarest til at kigge på yderligere ansættelser, siger Søren Schultz Jespersen, og tilføjer, at der allerede på den på den korte bane vil blive ansat yderligere programmører i virksomheden, siger Søren Schultz Jespersen, og tilføjer, at det højst sandsynligt blive en mand eller to mere, virksomheden skal have fat i.

En styrkelse

Scanvaegt Systems producerer blandt andet vægte, etiketteringsløsninger og andet hardware, men har også en softwareafdeling.

- Men fremover bliver softwaren til fødevareindustrien så centreret omkring Accuratechs software, forklarer Søren Schultz Jespersen.

Han ser udelukkende det nye partnerskab som en styrkelse af virksomheden.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Masser af ledige sæder: Tilskuerne svigter Dina

Holstebro

Politikere forbarmer sig: Kirke får dispensation til byggeri, der gik galt

Kultur

Ekstra billetter sat til salg: Sting-koncert tæt på udsolgt

Fodbold

Humlums fodboldsøn skal stå i spidsen for norske pokalmestre

Holstebro

Vejfolk har travlt med oprydning efter voldsomt skybrud med store hagl

Holstebro For abonnenter

Slagteriet får ti millioner: Penge kunne være brugt bedre på børn eller ældre

Holstebro

Grillplads, gynger og sti: Snart kommer der nyt parkområde ved Slagteriet

Kultur

Passionen for plader kan få Lars til at forsvinde

Annonce