Annonce
Holstebro

Snart eksploderer indfaldsvejene i farver

Landmand Kristian Borup (til venstre) og Anders Ørts (til højre) foran en af de blomstermarker, der nu er på vej langs indfaldsvejene overalt i Nordvestjylland. Privatfoto
Der er blevet plantet blomster en masse i slutningen af april. Og nu farvelægges de nordvestjyske indfaldsveje snart i et blomstermiks.
Annonce

Holstebro/Struer: De første spirer er begyndt at kigge frem i jorden. Og om få måneder farvelægger 18 kilo blomsterfrø, som frivillige landmænd på vegne af Holstebro-Struer Landboforening har sået, indfaldsveje overalt i Holstebro og Struer Kommuner.

- Traktoren i Storåen var blot en af de måder, vi fejrer foreningens 200-års jubilæum på i år. Det her er en anden, og i alt 17 landmænd har lagt mark til, forklarer Anders Ørts, medlem af bestyrelsen i Holstebro-Struer Landboforening.

Blomsterne er plantet i 300-500 meter lange og tre meter brede striber langs de nordvestjyske indfaldsveje. DSV Frø har sponsoreret frøene, som til juli springer ud i farver.

Hvide brudeslør, solgule guldvalmuer og blålilla hundetunger er blot en del af mikset af blomster, som forbipasserende i øvrigt kan plukke - gratis.

Blandt lokationerne er marken ved Vinderups sydlige rundkørsel, øst for Skave, rundkørslen ved Rema1000 ved Lægårdvej, langs Vilhelmsborgvej og ved Måbjerg Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce