Annonce
Struer

Coronasmitten stiger: Kommune aflyser alle arrangementer i efterårsferien

Struer Kommune aflyser alle kommunale arrangementer og aktiviteter på Struer Bibliotek, i Struer Energi Park, på Struer Museum, i Struer Svømmehal, eller ændrer dem til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra. Foto: Morten Stricker
Struer Kommune aflyser alle arrangementer og aktiviteter i denne uge - foreninger og selvejende kulturinstitutioner opfordres til at gøre det samme
Annonce

Struer: Efterårsferien plejer at være pakket med arrangementer for børn og voksne, og trods coronaen så var der også i år lagt op til flere aktiviteter for børn og voksne i Struer Komune.

Men coronasmitten stiger desværre i Struer Kommune, der søndag havde den triste rekord som kommunen med landets højeste incidenstal (smittede per 100.000 indbyggere, red.).

I sidste uge betød smittetrykket, at Thyholm Skole blev lukket ned og forældrene opfordret til, at deres børn minimerer social kontakt med andre, da det primært er blandt den yngre del af befolkningen, at smitten spredes i øjeblikket.

Annonce

Aflyser alt

I kølvandet på udviklingen bliver alle kommunale aktiviteter i Struer Kommune i denne uge derfor aflyst for at begrænse smitterisikoen, skriver kommunen i en pressemeddelelse, der blev udsendt søndag.

Det betyder, at arrangementer og aktiviteter på Struer Bibliotek, Struer Energi Park, Struer Museum, Struer Svømmehal aflyses eller ændres til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra.

Samtidig opfordrer Struer Kommune i pressemeddelelsen foreninger og selvejende kulturinstitutioner, der alle har aktiviteter eller arrangementer i denne uge, som (potentielt) samler større gruppe af personer, også til at aflyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce