Annonce
Struer

Smittetallet falder støt

Antallet af nye Covid-19 smittede i Struer Kommune det seneste døgn var to personer. Et langt lavere tal end de seneste dage. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix
Det seneste døgn er der registreret to nye tilfælde af Covid-19 smitte i Struer Kommune - dermed er væksten stærkt aftagende
Annonce

Struer: Det går den rigtige vej med smittetallet i Struer Kommune.

Det er konklusionen, efter at de seneste tal fra Statens Serum Institut er landet hos kommunens corona-beredskabsgruppe.

- Jeg er meget tilfreds med det lave antal, og er næsten fristet til at sige, at der "kun" er registreret to nye tilfælde det seneste døgn, siger lederen af gruppen, kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Tallet er da også det klart laveste de seneste fire døgn. Lørdag blev der således registreret 25 nye smittetilfælde i kommunen, søndag 11 og mandag var tallet 7.

Annonce

Håb om kontrol

- Vi håber naturligvis, at det er et udtryk for, at der er kommet kontrol over smitten, siger Jesper Thyrring Møller. Smitteopsporingen fortsætter naturligvis ufortrødent, og vi opfordrder stadig til, at borgerne overholder opfordringerne om at holde afstand og hygiejne, siger Jesper Thyrring Møller.

Som led i bestræbelserne på at få det udbrud, der i weekenden førte til, at Struer Kommune havde landets højeste smittetal, under kontrol, har kommunen aflyst alle aktiviteter på Struer Bibliotek, Struer Energi Park, Struer Museum, Struer Svømmehal, der ikke kan ændres til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra.

Samtidig opfordrer Struer Kommune stadig foreninger og selvejende kulturinstitutioner, der alle har aktiviteter eller arrangementer i denne uge, som kan samle en større gruppe af personer, til at aflyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Minkfarm ramt af corona: Første i Holstebro Kommune

Holstebro

Nye politivåben?

Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce