Annonce
Vinderup

Smitte hos fodboldhold: Nu lukker al sport i hallerne også ned

Centerleder Ricky Søgaard er denne tirsdag i gang med at lukke helt ned i 14 dage. Arkivfoto: Jan Briks
I Vinderup Hallerne vil man undgå at smitten spreder sig yderligere i byen. Derfor vælger man nu at lukke ned i 14 dage.
Annonce

Vinderup: Tallet lyder indtil videre på 12 smittede med covid-19 på Vinderup IK's seniorfodboldhold. Så for at undgå at smitten spreder sig yderligere i byen lukker Vinderup Hallerne nu ned.

- Vi kan jo høre, at fodboldholdet har fulgt alle retningslinjer, og når der så alligevel kommer smitte ind i træningsøjemed, så vælger vi at vise den omhu - efter samråd med kommunen - at vi nu lukker ned, siger centerleder Ricky Søgaard.

Det betyder, at der i løbet af denne tirsdag og 14 dage frem lukkes helt ned for svømmehal, gymnastik, håndboldtræning, badminton og padel-tennis. Samtidig er man i dialog med fitnesscentret i hallen om lignende tiltag.

- Når der er 12 smittede i byen, så kan det hurtigt gå stærkt, og der er sandsynlighed for at der er forøget smittefare i byen. Derfor er det bedre at lukke ned i 14 dage. Der er som jeg er orienteret ingen smittede her - men vi skal jo stoppe smittespredningen, når det nu er så lille en by som Vinderup, siger Ricky Søgaard Jensen, der samtidig henviser til at mange foreninger og klubber jo alligevel ikke har den store aktivitet i efterårsferien.

Det er blandt andet Henrik Zacho, kultur og fritidschef i Holstebro kommune, der har rådgivet den selvejende institution til at lukke ned:

- Jeg kan jo ikke bestemme, hvad de gør, men jeg har rådgivet dem til at lukke ned for at der ikke sker yderligere smitte nu, som åbenbart er i opblomstring. Konsekvensen kan jo ellers være, at vi må aflyse hele efteråret i Vinderup, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce