x
Annonce
Lemvig

Smag på øl via skærmen

Indehaveren af Nr. Nissum Håndbryg, Jens Grøn, fortæller via skærmen, mens du smager øllet derhjemme. Arkivfoto
Nr. Nissum Håndbryg og eGastro arrangerer ølsmagninger med lækkerier, som du kan nyde hjemme

Nørre Nissum: Det er populært at gå til ølsmagning for at høre og smage på specielle øl.

Det er en aktivitet, der i disse virus-tider, normalt ikke kan lade sig gøre, da man jo ikke må forsamles.

Men det kan nu alligevel lade sig gøre.

Nr. Nissum Håndbryg og eGastro er gået sammen om at lave ølsmagning med godbidder, og det foregår via din skærm derhjemme. Jamen, så kan man jo ikke smage øllet? Jo, fordi du får øl tilsendt på forhånd.

- Det er for at lave et initiativ, så folk har noget positivt at tage sig til i denne tid, hvor man skal holde sig hjemme. Det er også med til at aktivere folk, fordi man selv lige skal forberede den mad, man skal have, mens man smager på mit øl, siger indehaveren af Nr. Nissum Håndbryg, Jens Grøn.

Han vil selv live-streame fra ølstuen på Nr. Nissum Håndbryg.

- Så vil jeg fortælle om den pågældende øl og naturligvis lidt om mit bryggeri, mens deltagerne smager på de øl, jeg fortæller om, fortæller Jens Grøn.

Samarbejdet er med eGastro, som sender de aktuelle øl ud, og her har man også sammensat de lækkerier, som følger med. Der er forpremiere fredag aften, hvortil man skal bestille pakken senest torsdag klokken 10.00 eller hente den hos eGastro i Ågade i Lemvig, hvis man ikke vil have den tilsendt. I næste uge er der så de egentlige ølsmagninger på tirsdag. Her skal man have bestilt senest mandag.

Man kan bestille både små og store pakker alt efter hvor mange lækkerier, man vil nyde sammen med de øl, der bliver fortalt om.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce