Annonce
Lemvig

Smag på øl via skærmen

Indehaveren af Nr. Nissum Håndbryg, Jens Grøn, fortæller via skærmen, mens du smager øllet derhjemme. Arkivfoto
Nr. Nissum Håndbryg og eGastro arrangerer ølsmagninger med lækkerier, som du kan nyde hjemme
Annonce

Nørre Nissum: Det er populært at gå til ølsmagning for at høre og smage på specielle øl.

Det er en aktivitet, der i disse virus-tider, normalt ikke kan lade sig gøre, da man jo ikke må forsamles.

Men det kan nu alligevel lade sig gøre.

Nr. Nissum Håndbryg og eGastro er gået sammen om at lave ølsmagning med godbidder, og det foregår via din skærm derhjemme. Jamen, så kan man jo ikke smage øllet? Jo, fordi du får øl tilsendt på forhånd.

- Det er for at lave et initiativ, så folk har noget positivt at tage sig til i denne tid, hvor man skal holde sig hjemme. Det er også med til at aktivere folk, fordi man selv lige skal forberede den mad, man skal have, mens man smager på mit øl, siger indehaveren af Nr. Nissum Håndbryg, Jens Grøn.

Han vil selv live-streame fra ølstuen på Nr. Nissum Håndbryg.

- Så vil jeg fortælle om den pågældende øl og naturligvis lidt om mit bryggeri, mens deltagerne smager på de øl, jeg fortæller om, fortæller Jens Grøn.

Samarbejdet er med eGastro, som sender de aktuelle øl ud, og her har man også sammensat de lækkerier, som følger med. Der er forpremiere fredag aften, hvortil man skal bestille pakken senest torsdag klokken 10.00 eller hente den hos eGastro i Ågade i Lemvig, hvis man ikke vil have den tilsendt. I næste uge er der så de egentlige ølsmagninger på tirsdag. Her skal man have bestilt senest mandag.

Man kan bestille både små og store pakker alt efter hvor mange lækkerier, man vil nyde sammen med de øl, der bliver fortalt om.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce