Annonce
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Der bliver mere at komme efter for kunderne i Nørreport Centret efter sommerferien. Centret melder alt udlejet. Foto: Morten Stricker
Nørreport Centret kan melde alt udlejet efter sommerferien. Håndværkere har allerede taget fat.

Holstebro: For øjeblikket er der en del tomme lejemål, såvel ude i Holstebros gågader som indenfor i byens butikscenter ved Nørreport.

Men efter sommerferien lysner det, i hvert fald for den del af butikskvadratmetrene, der er samlet under samme tag.

- Vi kan melde alt udlejet, siger en glad Kim Huus, centermanager hos Newsec A/S, der administrerer Nørreport Centret.

Annonce

Der er tale om to tomme lejemål. Det er dels den del af Intersport, som lukkede for halvandet år siden, og som ikke er inddraget til burgerforretning, og nabo-butikken hvorfra der tidligere blev solgt is, der slås sammen til ét stort lejemål på 280 kvadratmeter, og som bygges om. Håndværkerne tog fat onsdag den 1. juli, og åbningen af den nye detailbutik er planlagt til 1. oktober. Desuden åbner der en ny butik i den tidligere gamer-forretning, der lukkede i foråret. Denne detailbutik åbner 1. november.


Vi vil godt styrke kundegennemstrømningen i Nørreport Centret, så vi kommer op og lander på mellem 2,4-2,5 millioner kunder om året, og her er de to nye lejere, vi har fået ind, vigtige.

Kim Huus, centermanager hos Newsec, der administrerer Nørreport Centret.


Har det været svært at finde nye lejere?

- Vi har haft flere muligheder, men vi har været kritiske i forhold til, hvad vi gerne vil have ind og er gået efter at skabe en god kundegennemstrømning, siger Kim Huus.

Går efter flere kunder

Nørreport Centret besøges hvert år af 2,3 millioner kunder.

- Vi vil godt styrke kundegennemstrømningen i Nørreport Centret, så vi kommer op og lander på mellem 2,4 og 2,5 millioner kunder om året, og her er de to nye lejere, vi har fået ind, vigtige, siger centerchefen og tilføjer, at de tomme butikker ikke har haft stor indvirkning på kundernes lyst til at besøge centret.

- Vi ligger nogenlunde på samme niveau som sidste år - coronaen undtaget - og er ved at være oppe i gear. Der er højst en 50.000 kunder til forskel, siger Kim Huus, centermanager hos Newsec.

De to nye lejere ønsker at vente lidt endnu med at melde deres identitet ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce