Annonce
Holstebro

Slim, snavs og indtørrede produktrester: Restaurant får sur smiley

Burger King i Holstebro har fået en sur smiley efter besøg fra Fødevarestyrelsen.
Det blev en sur smiley til Burger King i Holstebro, da Fødevarestyrelsen kom på besøg.
Annonce

Holstebro: En sur smiley er hvad fastfood-restauranten Burger King på Nyholmvej fik, efter at Fødevarestyrelsen den 29. juni var på besøg. Listen over bemærkninger er lang.

Den tæller blandt andet et snavset fremstillingsområde og med indtørrede produktrester på undersiden af en hylde over fremstillingsbordet. Kølerummets hylder er snavsede og fedtede med slimede belægninger, og på lageret er der ansamlinger af snavs, vand og produktrester under kvartpaller med mørke belægninger langs væggene.

"Generelt bærer virksomheden præg af længere tids mangelfuld rengøring," står der i kontrolrapporten. Restaurantens egne bemærkninger til besøget var på selve dagen:

"Vi gør meget ud af rengøringen, og der er fordelt ansvarsområder", som der står i rapporten.

Burger King Danmark svarer om rapporten:

- Det er fuldstændig uacceptabelt og dybt beklageligt. Hos Burger King har vi omfattende regler og procedurer for rengøring og hygiejne, og der er allerede nu rettet op på de forhold, som rapporten påpeger. Vi laver desuden opfølgende kontrolbesøg for at sikre, at de rette rutiner fortsat er på plads fremover, skriver Daniel Schröder, marketingchef for Burger King Danmark i et skriftligt svar til avisen.

Annonce

Ikke første gang

Restauranten har i forbindelse med besøget fået en bøde i hånden på 15.000 kroner af Fødevarestyrelsen.

Også tilbage i 2009 var den gal i fastfood-restauranten, hvor 12 ansatte manglede et lovpligtigt hygiejnekursus, hvorfor restauranten fik en bøde på 18.000 kroner og en ekstra bøde på 2.000 kroner for ikke at have hængt rapporten fra Fødevarestyrelsen op i restauranten.

Også i 2015 var Fødevarestyrelsen på besøg. Her blev der fundet skimmelvækst i isterningemaskinen og et kraftigt lag fedt og snavs flere steder i restauranten.

Fastfood-restauranten lovede ellers "nye boller på suppen", da man i 2015 efter de to sure smileyer tog en snak med samtlige de ansatte og sendte dem på hygiejnekursus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce