Annonce
Kultur

Slagteriet får sin første direktør: Her er hendes opgaver

Pia Stræde Palmelund tilskrives som direktør en del af æren for at have transformeret RemisenBrande fra en gammel arbejdsplads til et moderne kulturelt center. Nu skal hun formå noget tilsvarende i Holstebro. Foto: Søren Palmelund
Pia Stræde Palmelund har stået i spidsen for kultur- og konferencecentret RemisenBrande, som har gennemgået en udvikling, der også er planlagt for Slagteriet.

Holstebro: Det bliver den 41-årige Pia Stræde Palmelund, der bliver den første direktør for Slagteriet i Holstebro.

- Og hun er ikke kommet nemt til jobbet. Der har været konkurrence i et stærkt felt med 29 ansøgere, hvilket vi har været meget positivt overraskede over, fastslår bestyrelsesformand for Slagteriet, Asbjørn Christensen.

Pia Stræde Palmelund kommer fra et direktørjob for kultur- og konferencecentret RemisenBrande. Hun bor ligeledes i Brande.

- Valget faldt på hende, fordi hun er, som hun er. Hun har stor erfaring med at drive sådan en institutionstype, og hun har gjort det godt med RemisenBrande. Hun er en stærk person, ikke "bare" én, der kan organisere, men hun har også et godt salgs-gen, og så er hun robust, for det er et job, hvor det gælder om at bygge noget op fra bunden, og her skal man tro på sig selv i det, der nogle gange kan være en ensom tilværelse i starten, siger Asbjørn Christensen.

Den nye direktør begynder den 1. januar, og der bliver noget at se til.

- Der venter flere opgaver. Den ene ting er at få rammerne forbedret. Slagteriet er en stor bygning, som ikke er indrettet til det, vi skal bruge det til i fremtiden. Det skal hun finde penge til hos fonde, siger bestyrelsesformanden, der også peger på andre opgaver som events, at varetage de eksisterende foreninger samt skaffe nye lejere og kunstgrene til Slagteriet.

- En anden stor opgave bliver at koordinere alle de aktiviteterne, der foregår derude, og det er mange, men ingen har hidtil holdt snor i dem og skabt en synergi, siger Asbjørn Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce