Annonce
Erhverv

Slagteri på jagt efter nye medarbejdere

Fjerkræslagteriet HK Scan ved Vinderup er på jagt efter 20-25 nye medarbejdere. Arkivfoto: Morten Stricker
Fjerkræslagteriet HK Scan i Vinderup søger efter 20-25 nye medarbejdere. Det gælder etableringen af en ny produktionslinje.

Vinderup: Fjerkræslagteriet i Vinderup er en af de største arbejdspladser i Holstebro Kommune.

Netop nu er den finsk ejede virksomhed i gang med at rekruttere nye medarbejdere. Det handler primært om at skaffe nye folk til produktionen.

Der skal bruges 20-25 nye medarbejdere, lyder meldingen.

- Der er flere årsager til, at vi har brug for nye folk. De to væsentligste grunde er, at vi etablerer en ny produktionslinje, hvor der skal laves kyllingebryst. En anden forklaring er, at vi gerne vil have flere faste medarbejdere i stedet for medarbejdere, der kun er her i kort tid. Vi vil gerne have dem lidt længere og ikke skal lære nye folk op, siger administrerende direktør Jukka Nikkinen.

Salget af kyllinger er generelt på et højt niveau i januar og februar, hvor mange forbrugere føler, at de har brug for noget mere magert mad. Det billede har også vist sig i 2021.

Ifølge direktøren er der ikke tale om en markant stigning i salget, men det store slagteri har generelt været inde i en positiv udvikling. Det seneste regnskab viste for første gang i mange år et overskud. På et år skete der en forbedring af bundlinjen på knap 50 millioner kroner, så 2020 gav et plus på 8,2 millioner kroner.

Det er resultatet af en stor turnaround, der begyndte for små to år siden. HK Scan sælger nu mere frisk kylling frem for på frost, hvilket også er mere profitabelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce