Annonce
Holstebro

Slår to mejerier sammen

De to mejerier i Holstebro bliver slået sammen til ét. Arkivfoto

Holstebro Flødeost og Holstebro Smør lægges sammen under en ledelse og skifter navn. I første omgang bliver ingen fyret i produktionen, men det udløser flere ledelsesmæssige rokader.

Holstebro: Indtil nu har Holstebro Flødeost og Holstebro Smør fungeret som to selvstændige mejerier.

Men fremover smelter de to mejerier, der fysisk ligger side om side, sammen. Arla Foods har besluttet at lægge de to mejerier sammen under én ledelse og med nyt navn. Fremover skal mejerierne blot hedde Holstebro Mejeri. De to mejerier samarbejder allerede i flere dele af produktionen, pakningen og mælkeindvejningen.

Den organisatoriske sammenlægning af ledelserne på mejerierne skal optimere det eksisterende samarbejde og er samtidig en del af Arla's tre-årige transformationsprogram Calcium, der skal gøre andelsselskabet mere konkurrencedygtigt og smidigt.

- Holstebro Flødeost og Holstebro Smør er i mange år gået forrest, når det kommer til at optimere et samarbejde på tværs af mejerier. Samarbejdet er nu så tæt, og produktionerne på mejerierne er udviklet så meget, at det giver størst mening at lægge ledelserne sammen for at styrke samarbejdet endnu mere, siger Group Vice President Lars Dalsgaard, der har det globale ansvar for Arla's oste- og smør produktion, i en pressemeddelelse.

Fusionen betyder en række ledelsesmæssige rokader, og at Holstebro vinker farvel til de to nuværende direktører. Mejeridirektør på Holstebro Smør, Klaus Jeppesen, overtager stillingen på Taulov Mejeri, og mejeridirektør på Holstebro Flødeost, Claus Nielsen, flytter til Esbjerg Mejeri. Byens nye mejeridirektør bliver Jørgen Greve, der kommer fra en lederstilling på Taulov Mejeri.

Sammenlægningen af ledelserne på de to mejerier kommer ikke til at påvirke produktionen. Holstebro Mejeri vil fortsætte med at producere henholdsvis Lurpak, Kærgården, Buko og Flødeost til blandt andet Danmark, Tyskland og Storbritannien.

Medarbejderne på de to mejerier er i dag blevet informeret om, at ledelserne bliver lagt sammen. På nuværende tidspunkt bliver ingen stillinger i produktionerne på de to mejerier berørt af sammenlægningen. Den nye ledergruppe på Holstebro Mejeri forventes at være på plads 1. december 2018.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Under valget ville DF og SF  prioritere kernevelfærden - nu vil de have spiralbro til 100 millioner kroner: Intet har ændret sig. Velfærden kommer først

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Frederik kørte en kvinde ned: - Jeg har tænkt meget på, om jeg kunne have gjort noget anderledes

Holstebro For abonnenter

Padel Zone Holstebro står til mere end en fordobling i antallet af baner, og det er Birte glad for: - Jeg har 78 på min liste, som jeg hver uge sender en SMS

Sport

Operation koster Markussen begyndelsen af foråret

Debat

Stilfærdig retræte

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Struer

29-årig dømt for groft overfald på kvinde og røveri: Skal anbringes på institution på ubestemt tid

Kultur For abonnenter

7 ting du måske ikke vidste om den ambitiøse spiralbro: 750 meter lang - og hvor højt er 22 meter lige?

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Erhverv For abonnenter

Helle og Mike udvider med en smørrebrødsforretning: - Det er en drøm, jeg har haft, og så tror jeg også, at Helle var varm på ideen

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Holstebro

30-årig blev ramt, da han forsøgte at skyde genvej over togskinnerne: Nu har han skader på ben og ryg

Struer For abonnenter

Sådan ser visionen ud: Jesper glæder sig til at skabe en ny Limfjordshavn sammen med fiskere, spejdere og vinterbadere

Holstebro

Holstebros eneste konsul: Jeg er det, fordi jeg ikke kan lade være

Annonce