Annonce
Mærkedage

Skuespil og vintagemøbler går hånd i hånd

Susanne Storm, som fylder 50 år 14. maj, modtog i 2015 Bodilprisen for årets bedste kvindelige birolle i filmen Klumpfisken. (Arkivfoto) Simon Skipper/Ritzau Scanpix
Skuespilleren Susanne Storm har fået karrieren på scenen, film og tv til at spille sammen med interessen for design og vintagemøbler.
Annonce

50 Skuespilleren Susanne Storm, som fylder 50 år den 14. maj, kom for alvor ind i danskernes bevidsthed med rollen som Hanne i serien "2900 Happiness".

Inden havde hun dog også medvirket i andre populære tv-serier som "Rejseholdet" og "Taxa" samt i Søren Kragh-Jacobsens filmhit "Mifunes sidste sang".

Susanne Storms film og tv-karriere har primært budt på biroller. Det foreløbige højdepunkt var en Bodilpris i 2015 for den fine birolle som biologen Gerd i "Klumpfisken".

Hun blev uddannet på Statens Teaterskole i 1998 og har spillet en hel del teater især på Det Kongelige Teater, Rialto Teatret, Kaleidoskop og Teater Plan B.

Senest har hun medvirket i filmatiseringen af Lene Kaaberbøls familiefortælling "Vildheks" og er lige nu aktuel i TV2 Charlies krimiserie "Sommerdahl".

Susanne Storm har dog også andre talenter ud over skuespillet.

Sammen med en anden skuespillerkollega arbejder hun med design, indretning og vintagemøbler fra 1950'erne og 70'erne. Dem sætter de i stand og sælger fra en butik i København.

Hun har tidligere været gift med filminstruktøren Claus Ploug, som hun forelskede sig i på teaterskolen og har en søn og en datter med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce