Annonce
TTH Holstebro

Skræmmende tyskere venter TTH i Europa

Hvis trænerduoen Søren Hansen (til højre) og Claus Uhrenholt (til venstre) får grå hår i hovedet over TTH Holstebros kommende modstander i Europa League, forstår man det godt. Foto: Morten Stricker
Annonce

Wien: Mikael Appelgren, Andreas Palicka, Andy Schmid, Romain Lagarde, Albin Lagergren, Alexander Petersson, Lukas Nilsson, Uwe Gensheimer, Jannik Kohlbacher.

Den næsten uendelige liste af profiler i spillertruppen sætter en tyk streg under, hvor svær en lodtrækning TTH Holstebro fik, da der tirsdag middag blev trukket lod til 2. kvalifikationsrunde i Europa League. Da tyske Rhein-Neckar Löwens navn kom op af glasbowlen.

- Det bliver en walkover. Ej, vi skal se det som en finale om at komme i et europæisk gruppespil mod en virkelig klassemodstander. Det var nok det hold, jeg allermindst havde lyst til at trække, det er virkeligt et godt hold, siger cheftræner Søren Hansen.

TTH Holstebro har hjemmebane i det første opgør tirsdag 22. september, mens der er returkamp i Tyskland tirsdag 29. september.

Det bliver første kamp i turneringen for TTH, der gik videre fra første runde uden kamp, da islandske Valur på grund af corona-restriktioner blev forhindret i at spille kampene. Kampene mod Rhein-Neckar Löwen er sidste skridt på vejen inden gruppespillet.

- Vi skal prøve at se det som en oplevelse, både for spillerne og for tilskuerne, og så skal vi selvfølgelig prøve at spille vores chance, siger Søren Hansen.

TTH var ikke det eneste danske hold, der deltog i lodtrækningen, der i det hele taget var en hård en af slagsen for dansk håndbold. Skjern trak franske Montpellier, GOG trak østrigske Pfadi Winterthur, mens Bjerringbro-Silkeborg skal op imod russiske HC CSKA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce