Annonce
Struer

Skoleleder stopper og rykker til Limfjordsskolen

Jakob Jalk nu snart tidligere skoleleder på Humlum Skole. Privatfoto
Humlum Skole skal ud og finde sig en ny skoleleder, da den nuværende stopper ved årsskiftet for at drage mod nye udfordringer i Struer.
Annonce

Humlum/Struer: Efter knap to år i spidsen for Humlum Skole søger skoleleder Jakob Jalk mod Struer og en lederstilling på Limfjordsskolen. Det skriver Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Det fremgår yderligere, at Jakob Jalk har valgt at opsige sin stilling med udgangen af december til fordel for en stilling som mellemleder på Limfjordsskolen, hvis tidligere viceskoleleder, Bente Larsson, nu er leder af Parkskolen i Struer.

Jakob Jalk er 48 år og kom til Humlum i februar 2018. Han har ifølge pressemeddelelsen været glad for at være en del af en skole med høj trivsel og tætte forbindelser til lokalsamfundet de seneste knap to år, men han har samtidig savnet at være en del af et større fagligt miljø som leder.

Annonce

En ny leder

Centerchef for Skoler og Dagtilbud i Struer Kommune, Jeannette Enevoldsen, takker Jakob Jalk for indsatsen på Humlum Skole og glæder sig over, at han forbliver en del af ledergruppen på skoleområdet.

- Jeg har været glad for at arbejde sammen med Jakob hidtil og ser frem til at arbejde sammen med ham fremover, når han tiltræder sin nye stilling, siger hun:

- Jeg vil gerne ønske Limfjordsskolen tillykke med ansættelsen af Jakob – og jeg vil hurtigst muligt gå i dialog med bestyrelsen på Humlum Skole om processen med at finde en ny leder til skolen.

Humlum Skole har ni lærere og 106 elever på 0.-6. klassetrin.

Skolen ligger sammen med SFO, vuggestue og børnehave og har et tæt samarbejde med aktører i lokalsamfundet, som bidrager til skolens dagligliv og aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce