Annonce
Struer

Skoleintra ryger nu til fordel for afløseren Aula

I næste uge hedder det ikke længere Skoleintra, men Aula. Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix
Forældre, elever og lærere i Struer Kommune kan i næste uge sige goddag til Aula, som er deres nye kommunikationsplatform.
Annonce

Struer: Når skolernes efterårsferie slutter, skal forældre, elever og lærere i Struer Kommune i gang med at bruge Aula, som er den nye kommunikationsplatform, der erstatter Skoleintra. Det skriver Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Skoleintra har hidtil været digitalt forum for kommunikation mellem skoler, forældre og børn, men systemet må nu altså lade livet til fordel for Aula, som med tiden også skal afløse Forældreintra i dagtilbuddene.

Aula skal give de mere end to millioner brugere landet over adgang til lettere, mere overskuelig og sikrere kommunikation – og derved en lettere hverdag for alle, der er i berøring med folkeskolen.

Det er kommunernes IT-fællesskab, KOMBIT, som står bag løsningen, og ambitionen for projektet har været at forbedre Aula i forhold til forgængeren, og derfor har de fremtidige brugere været med i udviklingen af platformen.

- Vi har haft både administrativt personale, skolelærere, elever og forældre til at teste løsningen. Vi havde sågar en enkelt bedstemor med til en af brugertestene, siger Jakob Volmer ifølge pressemeddelelsen.

Vi har haft både administrativt personale, skolelærere, elever og forældre til at teste løsningen. Vi havde sågar en enkelt bedstemor med til en af brugertestene.

Jakob Volmer, chefkonsulent og projektleder hos kommunernes IT-fællesskab

Annonce

Enkel løsning

Han er chefkonsulent og projektleder hos KOMBIT.

- Vi har ønsket at skabe en enkel og brugervenlig løsning, som er nem for lærerne og pædagogerne at arbejde i, og hvor forældrene let kan følge med i børnenes hverdag og trivsel, uddyber Jakob Volmer.

Centerchef for Skoler og Dagtilbud i Struer Kommune, Jeannette Enevoldsen, glæder sig til, at skolerne tager løsningen i brug.

- Vi har set frem til udrulningen af Aula gennem mange måneder, fordi vi forventer, at det vil lette kommunikationen betydeligt mellem skolerne, personalet og forældrene, siger hun og fortsætter:

- Så det bliver rigtig godt at se det blive taget i brug, både af lærerne og det pædagogiske personale, der skal bruge Aula som et arbejdsredskab, men også af forældrene, der skal kunne følge med i børnenes hverdag og hurtigt få et overblik over deres børns aktiviteter.

Aula bliver efter planen taget i brug i dagtilbud i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Overså bilist i sving

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce