Annonce
Holstebro

Skolechef har sagt sin stilling op

Thomas Born Smidt skal til Silkeborg Kommune. Arkivfoto: Morten Dueholm
Holstebro Kommune skal ud at lede efter en ny skolechef. Det bliver den tredje inden for fem år.
Annonce
Annonce

Arbejder året ud

Thomas Born Smidt har stået i spidsen for at gennemføre de store ændringer af skolestrukturen, som hans forgænger var med til at tegne stregerne til, ligesom han har været med til flere spare- og fyringsrunder på skoleområdet. Senest har han bidraget til udviklingen og omsætningen af en ny børne- og ungepolitik.

Thomas Born Smidt fortsætter i Holstebro til udgangen af 2019, og Holstebro Kommune går nu i gang med en rekrutteringsproces og forventer at have en ny chef i stolen i det tidlige forår.

Holstebro: Holstebro skal have ny skolechef. Igen.

Thomas Born Smidt, skolechef i Holstebro Kommune igennem de seneste knap tre år, har sagt sit job op til fordel for en tilsvarende stilling i Silkeborg Kommune.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over at sige farvel til en dygtig og vellidt chef, som jeg har sat stor pris på at samarbejde med, siger Susanne Ebdrup, direktør for Børn og Unge, i en pressemeddelse.

Også fungerende formand for børn- og familieudvalget, Torben Strømgaard (V), er ærgerlig:

- Jeg ville helst have, at han var fortsat, for jeg synes, han er rigtig dygtig. Men kan det også være positivt, at der kommer nye øjne ind. Man siger jo, at man efter et par år er kommet med de nye input, man kan bidrage med.

Og når det endelig skulle være, så er timingen ikke den værste, mener udvalgsformanden:

- Der er forskellige perioder i skolevæsenet, som kræver forskellige typer ledelse - fastholdelsesledelse, forandringsledelse, udviklingsledelse og så videre. Vi står i en situation nu, hvor der er kommet ro på strukturen, og det er driften, der vil være i fokus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce