Annonce
Holstebro

Skole får penge til legeplads - men ikke så mange de ønskede

- Vi vil gerne hjælpe med 100.000 kroner, men vi vil ikke gå ind med alle pengene, de skal også selv komme med en stor del, ligesom alle andre skal, siger formanden for børn- og familieudvalget, Torben Gudiksen (R). Genre/arkivfoto: Morten Pape

Vinderup: Der er penge på vej til sfo-børnene i Vinderup.

Helt præcist 100.000 kroner, som er øremærket en sjovere legeplads. Normalt er det udgifter, som skolerne selv skal afholde, men i tilfældet her er der en helt særlig grund til, at børn- og familieudvalget gerne vil være medfinansierende.

- Der er tale om en sammenlægning af to matrikler. Vi har spurgt, om der er udendørs legeredskaber på Sportsvej, som de kan tage med til Sevelvej. Det er der ikke, for man kan ikke flytte de gamle redskaber uden, at de skal leve op til de nye regulativer. Det betyder, at de er flere børn til få legeredskaber - og der er vitterligt ikke mange oppe på skolen, siger Torben Gudiksen (R), formand for Børne- og Familieudvalget.

Skolebestyrelsen havde ansøgt om det dobbelte beløb.

- Vi vil ikke hjælpe med alle pengene. Skolen må også selv komme med en stor del, ligesom alle andre, siger udvalgsformanden.

Det var en anstrengt økonomi, der fik skolebestyrelsen til at samle alle sfo-børn på skolen og droppe den ellers blandt forældre og børn mest populære af de to afdelinger.

De 100.000 kroner tages fra Børne- og Familieudvalgets pulje til mindre anlæg, som i år udgør 1.095.000 kroner, og hvor der i forvejen er disponeret 83.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce