Annonce
Struer

Skoleåbning afgøres i dag - 36 smittet på Thyholm Skole

Onsdag morgen var der konstateret 36 smittede elever og lærere på Thyholm Skole. Foto: Mads Dalegaard
Endnu en positiv prøve fra Thyholm Skole det seneste døgn, så i alt 36 lærere og elever nu er konstateret smittet - i dag afgøres det om skolen som planlagt åbner på mandag
Annonce

Thyholm: Tallet for smittede elever og lærere med Covid-19 på Thyholm Skole er onsdag morgen vokset med yderligere en positiv test, så det samlede tal for smittede på skolen nu er på 36.

Det oplyser skoleleder Knud Bjerregaard Hansen, der hæfter sig ved udviklingen i udbruddet på skolen. Således er det anden dag i træk, at antallet af nye smittede holder sig nede på en person.

- Desværre er det ikke helt slut med positive test, men det har set langt bedre ud de sidste par dage, siger Knud Bjerregaard Hansen.

Han fortæller til avisen, at det i løbet af onsdag afgøres, om skolen kan åbne igen som planlagt på mandag 19. oktober. Skolen blev lukket mandag 5. oktober for at stoppe spredningen af smitte, efter at flere elever og lærere på skolen var testet positivt for Covid-19.

Langt størsteparten af de smittede er elever i alderen 10 - 15 år, og de udviser helt overordnet ingen eller kun milde symptomer på smitten, siger Knud Bjerregaard Hansen.

Blandt de smittede lærere er der nogle, der med skolelederens ord, er "lidt hårdere ramt" af sygdommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nye politivåben?

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce