Annonce
Erhverv

Nyt liv i gamle Fætter BR-lokaler: Skobutik vender tilbage til Holstebro

Den nye butik i Holstebro bliver Deichmanns butik nummer 29. Pressebillede
Til november slår Deichmann døren op til en 280 kvadratmeter ny butik i de tidligere Fætter BR-lokaler i gågaden.

Holstebro: For tre år siden lukkede skokoncernen Deichmann sin forretning i Holstebro. Den lå dengang i toppen af Nørregade, der hvor Tøjeksperten i dag har til huse.

Men nu kan den internationale skokoncern Deichmann løfte sløret for, at den her til efteråret åbner en 280 kvadratmeter stor, moderniseret butik i gågaden i Holstebro.

Fra november hedder adressen Nørregade 14 A. Skobutikken åbner nemlig i de lokaler, der tidligere husede Fætter BR, indtil legetøjskæden gik konkurs.

Den internationale skokoncern sætter stor pris på alle de kunder, den har landet over, og den store opbakning, den har fået af danskerne gennem de 16 år, den har været i Danmark. Koncernen glæder sig derfor meget til igen at kunne præsentere sko i alle afskygninger i Holstebro, lyder det i pressemeddelesen.

- Vi er utroligt begejstret for igen at blive en del af Holstebros handelsliv og tror stadig på, at gågaden byder på det gode byliv, som vi ser meget frem til at blive en del af. Vi glæder os meget til igen at møde alle de skønne borgere til en snak om skomode, siger Maria Lynggård Djernes, der er vokset op i Holstebro og er regionschef for Deichmann i Jylland.

Den familieejede virksomhed åbnede i 2003 sin første butik i Danmark, og siden er flere kommet til.

Den nye butik i Holstebro bliver Deichmanns butik nummer 29 i Danmark. Den vil præsentere koncernens nyeste indretningskoncept, der blandt andet også har et accessorieshjørne for de kunder, som søger efter den rette taske til at fuldende looket.

Mere om Deichmann

Deichmann med hovedkontor i Essen i Tyskland blev grundlagt i 1913 og er stadig ejet alene af familien.

Virksomheden har butikker i 30 lande verden over – med over 4000 butikker og 40 onlinebutikker beskæftiger den i dag over 40.000 mennesker verden over.

I Danmark har Deichmann 28 butikker – derudover bliver sortimentet forhandlet i onlineshoppen, deichmann.com.

Kilde: Deichmann

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce