Annonce
Debat

Skal vi så alle køre Tesla eller hva'?

Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Med undtagelse af indkomstskat vender næsten alle skatter den tunge ende nedad. Som Kim Larsen sagde det i sin tid. Vi skal ikke være misundelig på dem med Tesla. Dem med villa på Strandvejen. Men de skal betale deres fair del til fællesskabet.

Ny bilbeskatning vil atter engang parkere aben på de svageste skuldre. Signe Munk SF siger, det er netop dem med de ældste biler, der skal tage regningen. Men derimod er der tilskud til Tesla, Porsche og lignende. Tænker du, at alle skal køre Tesla? Kom ned på jorden til os...

Hvis benzin også bliver billigere i Tyskland, vil det starte en konvoj efter de varer, der er attraktive prismæssigt set. Og hvad med strømprisen. Kan den ikke stige ? Det kan vi da vist godt regne med, den gør. Energinet er allerede igang!


Signe Munk SF siger, det er netop dem med de ældste biler, der skal tage regningen. Men derimod er der tilskud til Tesla, Porsche og lignende. Tænker du, at alle skal køre Tesla? Kom ned på jorden til os...

Helge Tofting


Alt imens alle murstensgevinster er skattefri. Store beløb. For nogen så store beløb, at det er mere lukrativt end at gå på arbejde.. Alt imens der bliver sendt milliarder i retning af lejerne og udlejerne. Alle giver tilskud til alle i et køre-rundt-system, som Låsby Svendsen definerede det.

Der sker ikke en hujende, hylende fis. Fordi ingen politiker tør røre ved det med en ildtang. Vi kan kun håbe, det samme vil ske med bilerne, fordi så mange af deres kunder vil blive ramt.

Staten har satset 50 milliarder kroner på indtægter fra bilrelaterede afgifter. Var det ikke tilfældet havde en omstilling været a walk in the park.

Benzin og tobak har i årtier været brugt som budgetlim. Det hævner sig nu.

Budgetlimen har også været brugt på energiafgifterne med samme negative resultat.

Mette Frederiksen vil bruge 18 millioner kroner på konsulenter. Hvad skal de lave ud over at synge Internationale? Et godt forslag kunne være:Fforenkle bilbeskatning, forenkle, ejendomsbeskatning, forenkle elregningen og forenkle skattebilletten.

Hvis de får mere tid findes der andre forslag...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce