Annoncørbetalt indhold

Skal du også spare i hverdagen?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du oplevet lidt flere røde tal og et lidt strammere budget end tidligere? Så kan du heldigvis foretage dig nogle handlinger i hverdagen, der kan give lidt mere luft i økonomien. Her guider vi til, hvad du kan gøre.


Annonce

Her kan du spare

Har du ikke et pengetræ i haven, kan du blive nødt til at spare lidt i hverdagen. Du kan for eksempel overveje følgende områder:


●     Fødevarer

●     Kørsel

●     Vand

●     Varme og strøm

●     Abonnementer og tjenester


Fødevarer

Se dine vaner efter i sømmene, og find ud af, hvilke fødevarer der koster dig mest. For eksempel er kød langt dyrere end grønt, og alkohol, sodavand og slik er tillige en stor udgift. Her kan du med fordel ændre vaner, der som en bonus har en sundhedsfremmende effekt.


Du kan også lave madplaner, så du undgår impulskøb og take-away, og læs endelig tilbudsaviserne, så du kan spare yderligere. Du kan sagtens købe stort ind, når der er tilbud og så fryse ned.


Kørsel

Benzin er rigtig dyrt, så ved at ændre på dine bil- og kørselsvaner kan du spare en del. Start med at se på din egen bil – er det på tide at udskifte den gamle model med en hybridbil eller en elbil? Det er en stor investering, men den vil betale sig i længden.


Ellers kan du overveje, om du kan erstatte bilen med cyklen af og til, eller om du måske kan samkøre med andre, hvis du har langt til arbejde. Offentlig transport kan også være billigere end at køre selv.


Vand

Du kan spare på vandet på mange måder. For eksempel kan du forkorte dine bade, droppe badekarret eller installere en bruser med sparehoved. Du kan også samle regnvand til brug i stedet for haveslangen, når du vander have, og så kan du spare vand ved at bruge øko-programmerne på vaske- og opvaskemaskinen.


Husk også at slukke for hanen, når du børster tænder, og kog gerne maden i mindre vand.


Varme og strøm

Du kan spare på varmen ved at holde en lavere indendørs-temperatur i dit hjem. Et par grader koldere vil gøre en stor forskel. Overvej også at skifte til en billigere opvarmningskilde – for eksempel en varmepumpe.


Det er desuden muligt at opnå besparelser på strømmen ved at droppe standby på elektronikken, at slukke lyset, når du forlader et rum eller vaske om natten, hvor kilowatt-priserne er lavere.

 

Abonnementer og tjenester

Tjek dine abonnementer på telefon, fjernsyn, internet og online-tjenester. Betaler du for meget, kan du tage en snak med din udbyder, skifte udbyder eller se, hvad du kan undvære. Du kan i nogle tilfælde også få en samlerabat, hvis du holder dig til ét selskab.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.