Annonce
Podcast

Skal du høre podcasts i weekenden? Her er redaktørens anbefalinger.

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcasts: Husker du at høre de podcasts, som du automatisk får adgang til, når du abonnerer på et af Jysk Fynske Mediers dagblade? Der er masser af gode lydfortællinger, som du kan høre, når du har tid. Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts, Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Podcasten Danmark" om svindel

Journalist Michelle Madsen var i hælene på en svindler, da hun optrevlede sag om omfattende svindel på Vejle Sygehus. I denne uge faldt der dom i sagen, og Michelle fortæller hele historien om, hvordan hun gravede i sagen sideløbende med politiets efterforskning. I "Podcasten Danmark" får du de største historier fortalt af hovedpersonerne selv. Hør de spændende detaljer fra et omfattende arbejde her.

2 "Adapter" om printede hofter

Var det noget med en printet hofte? Teknologien er her i hvert fald, og i podcasten "Adapter" åbner værterne døren til en verden, som du kan møde på sygehuset. I "Adapter" lærer jeg nyt om den teknologi, som allerede er til rådighed, men som kan virke uoverskuelig. Måske du også kunne trænge til en hjælpende hånd på teknologifronten? Så synes jeg, at du skal høre "Adapter".

3 "Gangbar" om Johannes Møllehave

I "Gangbar" kan du høre Johannes Møllehaves niece, der fortæller historier om Johannes Møllehave, som de færreste kender. Hun har været den kendte forfatters redaktør og skrevet en bog om ham. Hør blandt andet om hans sidste døgn i "Gangbar", hvor vært Tommy Byrne går tur med en særlig interessant person.

4 "Flyvende tallerken"

Er du til historier om UFO´er, så er podcasten "Flyvende tallerken" fra DR noget for dig. I anledningen af at den amerikanske stat har offentliggjort videoer af UFO´er, undersøger podcastserien, om der er liv i rummet - og om vi måske allerede har haft besøg. Her er både lytternes egne oplevelser og et spændende interview med den tidligere chef for den hemmelige UFO-enhed i Pentagon. Selvom man ikke er hardcore UFO-entusiast, er podcastserien bestemt alligevel et lyt værd. Du finder den her.

Holstebro

Lagt på is: Det er slut med Heidis friske fisk

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Holstebro For abonnenter

Så meget dyrere bliver din regning fra Vestforsyning: 'Elpriserne er historisk høje'

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han hare store forventninger til Danielsen

Sport For abonnenter

Striktøjet blev fundet frem, da Lærke Christensen måtte sidde ude med corona - Onsdag leverede hun pragtpræstation mod Esbjerg

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Sport For abonnenter

Kampen minut for minut: Holstebro Håndbold klarede ikke umulig opgave

Podcast

Lyt: Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte deres hus

Erhverv

Ups: Lokalt pizzeria truet med retssag for at bruge bloggers foto på hjemmeside - nu må han punge ud

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Holstebro

Hallen skulle have været fyldt med liv, men nu har Martin følt sig nødsaget til at udskyde premieren på byens nye festival: - Det er jo helt vildt irriterende

Leder For abonnenter

Mens fronterne mellem øst og vest er trukket hårdt op i Ukraine, er der måske tøvejr på vej i Venstre

Holstebro

De tjener penge på at spærre folk inde: - Man kan ikke sige, at det har været en særligt god forretning de sidste to år