Annonce
Sport

Skadet TTH-profil har fået corona - ingen sygdomstegn hos resten af truppen

Johan Meklenborg har det ifølge TTH godt og mærke ikke symptomer på corona. Foto: Morten Stricker
Fem dage før den afgørende bronzekamp mod GOG har TTH Holstebros Johan Meklenborg har fået konstateret corona. Heldigvis har han ikke været i nær kontakt med de holdkammerater, der skal spille kampen.

Holstebro: Siden december har Johan Meklenborg siddet udenfor med en korsbåndsskade og nu er playmakeren så oveni blevet ramt af corona.

Den skadede profil er blevet testet positiv for covid-19, men har det ifølge klubben fint og har ingen symptomer. Og så har han heldigvis ikke været i nær kontakt med de holdkammerater, der onsdag skal spille den tredje og afgørende bronzekamp.

- Johan fik heldigvis konstateret corona på et tidspunkt, hvor han ikke havde været i nær kontakt med andre i klubben. På den måde er det lidt held i uheld, at han er i gang med sit eget genoptræningsforløb, når det nu skulle ramme os, fortæller direktør John Mikkelsen.

Annonce

Resten af truppen testes regelmæssigt og her har der ifølge direktøren ikke været hverken positive test eller tegn på, at andre skulle have fået corona.

Onsdagens bronzekamp er sæsonens sidste kamp, inden spillere og trænere kan gå på sommerferie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce