Annonce
TTH Herrer

Skadet fløj er ude indtil januar

Christian Jensen kommer ikke til at se håndboldbanen de første mange måneder, når han til sommer skifter til Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fredericia: På en uge med både op- og nedture, var et af direktør John Mikkelsens lavpunkter beskeden om en alvorlig knæskade til fløjen Christian Jensen, der til sommer skifter til TTH Holstebro fra Sønderjyske.

Fløjspilleren har ødelagt korsbåndet og skal opereres efter jul. Herefter venter der 12 måneders skadespause, og det efterlader TTH-bossen med et problem. For nu står han pludseligt med udsigten til mindst en halv sæson uden en højre fløj.

- Vi regner ikke med at se Christian på banen før til januar 2021, og det er jo ikke en situation, vi havde budgetteret med. Derfor må jeg nu ud og spørge vores samarbejdspartnere, om vi måske kan finde lidt flere penge, så vi kan finde en midlertidig løsning, forklarer John Mikkelsen.

Manden som Christian Jensen skulle afløse, Kasper Kildelund, er med sikkerhed fortid til TTH Holstebro efter denne sæson.

- Jeg har ikke skrevet under på en kontrakt endnu, men tingene er ved at falde på plads, og jeg regner med snart at kunne melde noget ud, fortæller Kasper Kildelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce