x
Annonce
TTH Herrer

Skadet fløj er ude indtil januar

Christian Jensen kommer ikke til at se håndboldbanen de første mange måneder, når han til sommer skifter til Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fredericia: På en uge med både op- og nedture, var et af direktør John Mikkelsens lavpunkter beskeden om en alvorlig knæskade til fløjen Christian Jensen, der til sommer skifter til TTH Holstebro fra Sønderjyske.

Fløjspilleren har ødelagt korsbåndet og skal opereres efter jul. Herefter venter der 12 måneders skadespause, og det efterlader TTH-bossen med et problem. For nu står han pludseligt med udsigten til mindst en halv sæson uden en højre fløj.

- Vi regner ikke med at se Christian på banen før til januar 2021, og det er jo ikke en situation, vi havde budgetteret med. Derfor må jeg nu ud og spørge vores samarbejdspartnere, om vi måske kan finde lidt flere penge, så vi kan finde en midlertidig løsning, forklarer John Mikkelsen.

Manden som Christian Jensen skulle afløse, Kasper Kildelund, er med sikkerhed fortid til TTH Holstebro efter denne sæson.

- Jeg har ikke skrevet under på en kontrakt endnu, men tingene er ved at falde på plads, og jeg regner med snart at kunne melde noget ud, fortæller Kasper Kildelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce