Annonce
Sport

Skadet anfører håber at kunne skumme fløden af holdkammeraternes hårde arbejde

Genoptræningen efter knæoperationen går indtil videre efter planen for Christoffer Cichosz. Foto: Johan Gadegaard
Genoptræningen går efter planen for Christoffer Cichosz, som har øjnene rettet mod et comeback til semifinalerne, hvis ikke der kommer et tilbageslag.

Holstebro: Siden første slutspilskamp mod Skjern har Christoffer Cichosz måtte nøjes med at tage plads på tilskuerpladserne og se på, at holdkammeraterne har spillet kampene.

Den stærke stregspiller fik en knæskade i slutningen af Skjern-kampen, som han efterfølgende er blevet opereret på for privathospitalet Capio i Viborg. Herfra var meldingen, at man håber at kunne have anføreren tilbage på banen midt i maj, hvis genoptræningen forløb som forventet.

- I forhold til den plan, der blev lagt, så går det stort set, som vi havde regnet med. Jeg synes, det går fremad og føler, at jeg kan mærke, at jeg rykker mig lidt for hver gang, der er gået 3-4 dage, fortæller Christoffer Cichosz.

Annonce

Han tør dog ikke give nogen garantier for, at han bliver klar til at spille, når semifinalerne går i gang.

- Om jeg når det eller ej, det er for tidligt at sige. Det afgørende bliver, om knæet bliver ved med at opføre sig, som vi forventer, siger Cichosz.

Skumme fløden

Mens han har været skadet, har han kunnet se holdkammeraterne i overbevisende stil spille sig til en plads i semifinalerne.

Dermed har Cichosz også fået lidt ekstra motivation til at komme sig hurtig over sin skade.

- Jeg håber jo, at jeg kan blive klar til at kunne gå ind og skumme fløden af de andres hårde arbejde med at spille os i semifinalerne. Selvfølgelig gør jeg det, siger Christoffer Cichosz.


Jeg håber jo, at jeg kan blive klar til at kunne gå ind og skumme fløden af de andres hårde arbejde med at spille os i semifinalerne. Selvfølgelig gør jeg det.

Christoffer Cichosz


Til gengæld er sæsonen slut for resten af truppens skadede spillere. Hverken Christian Jensen, Nikolaj Enderleit eller Johan Meklenborg når at komme mere i spil på denne side af sommerferien. Alligevel er der positive meldinger fra sidstnævnte.

- Det går rigtig godt med min genoptræning. Faktisk ligger jeg foran den tidsplan, der oprindeligt blev lagt, fortæller Johan Meklenborg.

Begge skadede spillere sætter sig igen lørdag aften til rette bag ved bænken, når TTH Holstebro møder Skjern i Gråkjær Arena. Kampen skulle være vist på TV2 Sport, men tv-transmissionen er blevet aflyst, efter TTH tidligere på ugen sikrede sig pladsen i semifinalerne.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce