Annonce
TTH Damer

Skader tvinger tidligere TTH'er til at stoppe karrieren

JFMNORMAL - TTH møder Nykøbing Falster i sidste kamp i grundspillet. Det bliver et gensyn med Gråkjær Arena for flere tidligere TTH'ere. Mulle, Niels Agesen, Mette Gravholt m.fl. Amalie Wichmann, TTH.

Horsens: Amalie Wichmann, som spillede i TTH Holstebro fra 2016-2018, har valgt at indstille karrieren i en alder af blot 24 år.

Store dele af bagspillerens TTH-tid var plaget af skader, og de kvaler har fortsat, efter hun skiftede til Horsens forud for 2018/2019-sæsonen.

- Det er synd for Amalie Wichmann, der har valgt at stoppe sin håndboldkarriere på grund af gentagne skader. Hun er en god spiller, men jeg har ikke haft glæde af hende i HH (Horsens Håndbold, red), fordi hun ikke har kunnet spille i min tid som træner i klubben. siger HH-træner Lars Frederiksen til Horsens Folkeblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Annonce