Annonce
Sport

Skade mindre slem end frygtet: Cichosz ude i minimum fire uger

Man frygtede det værste, da Christoffer Cichosz med ti minutter tilbage af lørdagens kamp knækkede sammen og tog sig til højre knæ. Heldigvis ser det ud til, at stregspilleren slippere med en kort pause. Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro må undvære Christoffer Cichosz de næste kampe i slutspillet efter at anføreren pådrog sig en skade i sejren over Skjern.

Holstebro: Det hverken så eller lød godt, da Christoffer Cichosz i slutningen af weekendens kamp på udebane mod Skjern gik til gulvet og tog sig til højre knæ.

Med et ansigtsudtryk i smerte og et udbrud, der tydeligt kunne høres i den tomme hal, var ingen i tvivl om at den var gal med anføreren. Spørgsmålet var nærmere, hvor lang en skadespause der nu ventede.

Heldigvis har de første undersøgelser nu vist, at skaden ikke er så slem som frygtet. TTH Holstebro oplyser, at man regner med at måtte undvære den stærke stregspiller den næste måneds tid.

Annonce

- Det er et stort tab for holdet at skulle undvære så vigtig en spiller som Christoffer Cichosz. Han er en leder både inde- og uden for banen, og på nuværende tidspunkt i slutspillet, kommer vi til at mangle hans evner. Men vi har før prøvet at have centrale spillere skadet i denne sæson, og jeg har stor tiltro til, at vi igen rykker tættere sammen og finder nye løsninger, siger cheftræner Søren Hansen til klubbens hjemmeside.

Skadens endelige omfang kan først klarlægges efter yderligere undersøgelser, der skal foretages i løbet af denne uge. Ud over Christoffer Cichosz må TTH i forvejen undvære profilerne Nikolaj Enderleit, Johan Meklenborg og Christian Jensen som følge af længerevarende skader.


Det er et stort tab for holdet at skulle undvære så vigtig en spiller som Christoffer Cichosz. Han er en leder både inde- og uden for banen, og på nuværende tidspunkt i slutspillet, kommer vi til at mangle hans evner.

Søren Hansen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce