Annoncørbetalt indhold

Skab gode oplevelser i sommerferien uden at spendere en formue

House in the sand dunes with thatched roof and Danish flag

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er lig med sol og glade dage for de flestes vedkommende. Der er dog ingen grund til panik, hvis du endnu ikke har fået planlagt din sommerferie ned til mindste detalje. Hjælpen er nemlig nær.

Ønsker du også at gå en fantastisk sommerferie i møde, hvor du kan få en masse nye oplevelser og minder? Men vil du helst ikke skulle tømme hele din opsparing? I så fald skal du have din økonomi med i baghovedet i forbindelse med planlægningen af din sommerferie.

Annonce

Vil du rejse på budget? Overvej en afbudsrejse

Det kan være rigtig dyrt at rejse i sommerferien – ikke mindst i skolernes sommerferie.

Ikke nok med, at der skal afholdes udgifter til transport (eksempelvis fly), så skal der også afsættes nogle midler til indkvartering, oplevelser, restaurantbesøg og meget mere.

Har du et stramt budget, og har du derfor ikke mulighed for at bruge 5.000, 10.000 eller 15.000 kr. på en rejse sydpå, så kan du overveje at bestille en afbudsrejse. Har du mulighed for at pakke din kuffert og rejse med meget kort varsel, så vil du typisk kunne spare 30-50 % på sommerrejser. Det er en betydelig besparelse, hvis budgettet er i den lave ende.

Investér i din have og hold ferie derhjemme

Man skal ikke nødvendigvis sætte kursen mod Tyrkiet, Spanien, Grækenland, Frankrig eller en helt femte destination for at sikre sig en afslappende og mindeværdig sommerferie. Der er også rig mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser derhjemme.

Skal en sommerferie derhjemme ikke blive en kedelig en af slagsen, så kan du med fordel investere i din have. Det er måske nu, at du skal have etableret den træterrasse, du altid har drømt om. Det kan også være, at du vælger at forkæle dig selv og din husstand med et vildmarksbad.

Sådanne investeringer – alt fra træterrasser til vildmarksbade – er dog ikke altid helt billige. Derfor kan det være belejligt med et privatlån – tag et privatlån hos Santander her, hvis du mangler penge til dine boligforbedringer. Det er helt uforpligtende at anmode om et tilbud på et privatlån, så du løber ingen risiko ved at forhøre dig om priserne og vilkårene.

Dan dig et overblik over de mange gratis oplevelser

Ja, det koster mange penge at rejse sydpå, tage i forlystelsespark, tage på hotel osv. osv. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der findes næsten lige så mange eksempler på oplevelser, der ikke koster noget. Det er netop de gratis oplevelser, vi vil sætte fokus på i dette afsnit.

Eksempler på gratis oplevelser:

·     Tag en tur på stranden (du kan tage bussen eller toget, hvis du ikke har egen bil)

·     Besøg en park i nærheden

·     Gå på opdagelse i en skov nær jer

·     Snup en overnatning i et shelter

·     Tag på museum (der findes gratis museer i hele landet)

·     Tag på sightseeing i en nærliggende by

Som du måske kan fornemme, så er det bestemt muligt at opleve en masse uden at skulle bruge mange penge.

Husk: En oplevelse til 0 kr. kan sagtens være lige så god som en oplevelse til 3.000 kr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.