Annoncørbetalt indhold

Skab en dynamisk og homogen have uden besvær

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At gøre sin have smuk og dynamisk kan virke som om det er svært og kræver meget vedligehold, men sådan behøver det faktisk ikke nødvendigvis at være. Træffer du de rette valg, kan du typisk opleve at få en smuk have, som kræver endnu mindre vedligehold end du ellers tidligere har været vant til.


Annonce

Bunddække kan være vejen frem til et ensartet og nemt udtryk

Vil du gerne skabe et homogen og stilrent udtryk i din have, som holder uønsket ukrudt ude, kan du med fordel overveje diverse typer bunddække eller bark til at placere imellem planterne i beder. Du kan for eksempel vælge pinjebark, som er lavet fra pinjetræer og som er af høj kvalitet.


Pinjebark er ikke blot praktisk til at holde haven smuk og ukrudtsfri, men ser også i sig selv godt ud. Du kan finde pinjebark til gode priser, for eksempel ved at gøre brug af sammenligningstjenester, så du kan finde en god pris, der kan give dig den smukke have, som du drømmer om – helt uden besvær.


Vælg den rette pinjebark til din have

Skal du vælge pinjebark, handler det ikke blot om prisen men i høj grad også om egenskaber og muligheder. Vil du gerne blive klogere på, hvad der er at vælge imellem på markedet, finder du nogle af de mest gængse typer pinjebark nedenfor:


·        Det mest kendte mærke inden for pinjebark hedder Champost og kan købes i en række forskellige byggemarkeder. Her er der typisk tale om større mængder, hvorfor prisen per liter kan være god. Det er dog mest oplagt, hvis du skal benytte barken til større arealer.

·        Pindstrup er også en af de helt store spillere, som leverer bark i god kvalitet.

·        Holmebo sælger primært deres bark i mindre kvantiteter, men kan du finde dem til gode priser, kan det også have sin værdi.


Der findes en række andre mærker end de nævnte, som du med fordel selv kan undersøge nærmere. Vigtigst når det kommer til pinjebark er, at du vælger med omhu og sørger for at balancere pris og kvalitet. På den måde kan din have snart gå hen og være både smuk og kræve en lavere grad af vedligeholdelse.


Nogle typer bark er bedre til visse formål end andre typer. Overvej derfor også gerne de planter, som du skal dække jorden ved. Er du i tvivl, kan du altid søge efter yderligere information på området.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.