Annoncørbetalt indhold

Skab det dejligste hjemmekontor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom de fleste garanteret har savnet deres kollegaer, når Danmark har været lukket ned under Coronakrisen, så er der måske også nogle positive erfaringer at tage med sig fra hjemmearbejdet. Nogle mennesker har for eksempel opdaget, at det kan give en særlig ro at sidde og arbejde i fred derhjemme, hvor der måske er lidt færre forstyrrelser. Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis fremtidens arbejde i højere grad bliver en blanding mellem at arbejde hjemmefra og møde fysisk på jobbet. Men for at det skal kunne lade sig gøre, skal man have et godt hjemmekontor, og det kan du læse om i denne guide.


Annonce

Masser af kontorartikler

For at skabe et godt kontor, er det naturligvis vigtigt at have nogle gode kontorartikler. Ellers bliver det nemlig rigtig svært for dig at udføre dine arbejdsopgaver ordentligt. Det er for eksempel meget irriterende at løbe tør for printerblæk, når du sidder og arbejder, så derfor er det en god idé altid at have en stak stående ved siden af dit skrivebord. På samme måde er det ærgerligt at mangle en kuglepen, hvis der er noget vigtigt, du skal skrive ned. Hav derfor også gerne en god skuffe med ekstra skrivematerialer, så du aldrig kommer i problemer.


Møbler

Når du bruger så mange timer på dit hjemmekontor, er det også rigtig vigtigt, at du har nogle gode møbler. Mange mennesker oplever nemlig at få ondt i ryg og nakke af at sidde og arbejde ved computeren, og det ville være rigtig ærgerligt, hvis det også skulle ske for dig. Derfor kan det anbefales at investere i en god kontorstol, som kan give dig tilstrækkelig støtte. Et hæve-sænke-bord er også en rigtig god idé, for det kan være hårdt udelukkende at sidde ned igennem en hel arbejdsdag. Hæve-sænkebordet giver dig mulighed for at strække dine ben undervejs, og det skal man ikke undervurdere.


Hver kreativ!

Det er vigtigt at slå fast, at der ikke nødvendigvis er en skabelon for det perfekte hjemmekontor. I virkeligheden er det vigtigste, at du får skabt en løsning, som er ideel for netop dig. Derfor skal du heller ikke være bange for at være lidt kreativ. Hvis du elsker kunst og bliver i godt humør af at være omgivet af farver, så skal dette selvfølgelig afspejle sig i dit hjemmekontor. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dit indeklima, kan du også investere i nogle flere potteplanter. Det ser samtidig rigtig pænt ud og kan garanteret skabe noget god stemning, mens du arbejder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.