Lemvig

400 fulgte bilboksningen - succes bliver givetvis gentaget

Det gik undertiden hårdt til, når kørerne dystede. Derfor kneb det undervejs med at holde de gamle skrotbiler kørende helt til finalen. Foto: Benny Gade
Bilboksningen i Bøvlingbjerg blev igen i år en stor succes. Arrangementet vil formentligt vende tilbage om to år

Bøvlingbjerg: Bøvling UF har mandag morgen endnu ikke opgjort, hvor mange tilskuere der fredag aften fulgte med i bilboksningen.

- Men jeg gætter på omtrent 400 betalende. Vi skønner i hvert fald, at fremmødet var lige så stort som sidste gang og måske endda en smule større, siger formanden for Bøvling UF, Thomas Holm Husballe, som stod for arrangementet.

Ud over de betalende gæster var der også mange børn tilstede, som havde gratis adgang til arrangementet.

Otte lokale kørere dystede i hver deres skrotbil om at gøre modstanderens bil ukampdygtig ved at køre ind i den eller skubbe den ud af ringen. Alt er stort set tilladt, men der må ikke køres i mere end første gear, og det er heller ikke tilladt at påkøre modstanderen i førersiden. Den sidste regel blev håndhævet hårdt fredag aften med det resultat, at tre af de otte kørere blev diskvalificerede under kampene - dog uden at det gav anledning til, at nogle af kørerne blev skadet.

Kørerne gik dog hårdt til hinanden, hvilket gav anledning til nogle voldsomme sammenstød til stor morskab for tilskuerne. Faktisk gik de så hårdt til hinanden, at det kneb med at holde to biler kørende til finalen.

Aksel Haugård vandt årets udgave af bilboksningen og detroniserede dermed sidste års vinder, Gunner Lisby Kjær, der måtte nøjes med andenpladsen. Brugsuddeler Claus Schildt tog tredjepladsen.

- Vi er rigtigt meget tilfreds med det store fremmøde, så jeg tror da, vi gentager arrangementet om to år. Det vil være synd at stoppe en succes, siger Thomas Holm Husballe.

På avisens hjemmeside kan du se et større galleri fra årets bilboksning.

Omkring 400 betalende gæster fulgte med i arrangementet. Foto: Benny Gade
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

GALLERI: Storåløbet

Mærkedage

Grøntmand gennem 40 år: Min afdeling er i gode hænder hos Janni, Birgitte, Finn og Benjamin

Danmark For abonnenter

Thorbjørn har skabt millionforretning på influencere: Branchens omsætning kan tredobles i år

Holstebro For abonnenter

Advokaten vælger kærligheden, så: Farvel lille, skønne hus

Kultur For abonnenter

Løbere tog godt imod nyt Storåløb

TTH Herrer

Der var mange strenge at spille på, da TTH orkestrerede sig videre i pokalen

112

Ung mand fanget i parkeringshus: Sad fast i elevator 

Annonce