Annonce
Lemvig

400 fulgte bilboksningen - succes bliver givetvis gentaget

Det gik undertiden hårdt til, når kørerne dystede. Derfor kneb det undervejs med at holde de gamle skrotbiler kørende helt til finalen. Foto: Benny Gade
Bilboksningen i Bøvlingbjerg blev igen i år en stor succes. Arrangementet vil formentligt vende tilbage om to år

Bøvlingbjerg: Bøvling UF har mandag morgen endnu ikke opgjort, hvor mange tilskuere der fredag aften fulgte med i bilboksningen.

- Men jeg gætter på omtrent 400 betalende. Vi skønner i hvert fald, at fremmødet var lige så stort som sidste gang og måske endda en smule større, siger formanden for Bøvling UF, Thomas Holm Husballe, som stod for arrangementet.

Ud over de betalende gæster var der også mange børn tilstede, som havde gratis adgang til arrangementet.

Otte lokale kørere dystede i hver deres skrotbil om at gøre modstanderens bil ukampdygtig ved at køre ind i den eller skubbe den ud af ringen. Alt er stort set tilladt, men der må ikke køres i mere end første gear, og det er heller ikke tilladt at påkøre modstanderen i førersiden. Den sidste regel blev håndhævet hårdt fredag aften med det resultat, at tre af de otte kørere blev diskvalificerede under kampene - dog uden at det gav anledning til, at nogle af kørerne blev skadet.

Kørerne gik dog hårdt til hinanden, hvilket gav anledning til nogle voldsomme sammenstød til stor morskab for tilskuerne. Faktisk gik de så hårdt til hinanden, at det kneb med at holde to biler kørende til finalen.

Aksel Haugård vandt årets udgave af bilboksningen og detroniserede dermed sidste års vinder, Gunner Lisby Kjær, der måtte nøjes med andenpladsen. Brugsuddeler Claus Schildt tog tredjepladsen.

- Vi er rigtigt meget tilfreds med det store fremmøde, så jeg tror da, vi gentager arrangementet om to år. Det vil være synd at stoppe en succes, siger Thomas Holm Husballe.

På avisens hjemmeside kan du se et større galleri fra årets bilboksning.

Annonce
Omkring 400 betalende gæster fulgte med i arrangementet. Foto: Benny Gade
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce